BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan şok iddia!

Emniyet'in El Kaide konusuyla ilgili yaptığı açıklama üzerine Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak iddia.

Abone ol

Reyhanlı saldırının El Kaide'nin üstlenmesinin ardından Emniyet'in 'El Kaide yapmadı açıklaması' için Kılıçdaroğlu vahim bir iddiayı dile getirerek hem hükümetin hem Emniyet'in El Kaide ile işbirliği içinde olduğunu savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep Sanayi Odası'nda konuştu .Konuşmasından satırbaşları..

Radikal unsurları eğittiniz gönderdiniz, Türkiye için sorun oluşturmaya başladılar. Bu ülke terörden çok çekti. Bizim terörümüz yetmezmiş gibi El Kaide çıktı karşımıza. El Kaide şimdi de ülkemizden eleman devşiriyor.

Müslümanın müslümanı öldürmesi ne zaman şehadet sayılıyor diyor bir baba. Oğlu şehit olmuş. Şimdi destek verdiğiniz örgüt sizi tehdit etmeye başladı. Meşru devletler terör örgütleri ile işbirliği yapmazlar.

Ben Irak'a da gittim. Beni eleştirdiler. Gidin orada iş adamlarıyla görüşün hangi zorluklarla karşılaştılar.

Teröre karşı ortak tavur alınmalı. Uğur Mumcu bir dönem şöyle demişti teröristin sağcısı solcusu olmaz. Ülkeyi kan gölüne kim döndürüyorsa hep birlikte karşı çıkmalıyız.

Daha acısı Emniyet'in yaptığı açıklama. El Kaide yapmadı diyor. Emniyet El Kaide ile işbirliği içinde mi? El Kaide'nin ağzı yok mu "biz böyle demedik" demesin.

Bu tablo iktidarın El Kaide ile işbirliği yaptığı gerçeğini ortaya çıkarıyor.

Suriye bize niye saldırsın, gücü var mı? Tezkere de yanlıştır.


El Kaide'den tehdit: Türkiye'ye saldırırız!

Reyhanlı'da 53 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıların ardından El Kaide çıktı. Terör örgütünün son açıklaması ise Türkiye'ye saldırı tehdidi içeriyor.

el-kaide-tehdit.jpg