BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.403,15
HABER /  DÜNYA

Kuyumcu hırsızları kamerada

Iğdır’da bir kuyumcunun ön kapı kilidini kırarak içeri giren hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. <br/>Edinil...

Abone ol

Iğdır’da bir kuyumcunun ön kapı kilidini kırarak içeri giren hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre olay; dün gece Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kuyumcu dükkanına ön kapı kilidini kırarak giren 3 hırsız, önce işyerindeki küçük kasayı yere devirerek içindeki hediyelik ziynet eşyalarını boşalttı. Daha sonra raflardaki hediyelik ziynet eşyalarını alan hırsızlar, büyük kasayı açmayı başaramayınca olay yerinde geldikleri araç ile kaçarak uzaklaştı.
Kuyumcu sahibi Abdülmecit Temirak, kendisinin akşam saat 18.00’de işyerini oğlu birlikte kapsattığını, sabah geldiklerinde ise soyulduğunu fark ettiklerini belirtti. Hemen güvenlik güçlerine haber verdiklerini anlatan Temirak, “Tamamıyla ne kadar ziynet eşyamızın çalındığını bilmiyoruz. Allah’tan büyük kasayı açmayı başarmadılar. Eğer orayı açsaydılar 500 bin TL’lik malzeme çalınmış olacaktı” dedi. Olay yerinde gelen polis, işyerinde yaptıkları gerekli tahkikatın ardından hırsızların bulunması için soruşturma başlattı.
(İHA)