BIST 10.256
DOLAR 32,22
EURO 34,70
ALTIN 2.449,37
HABER /  SAĞLIK

İrem Derici hastalığı ne anoreksiya mı doktor son dakika açıkladı

İrem Derici zayıflama hastalığına mı yakalandı son durumu ne? Dün yoğun bakıma kaldırılan İrem Derici'nin hastalığıyla ilgili doktor Reha Baran açıklama yaptı. İrem Derici hastalığıyla ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Dün yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra bir anda magazin gündemine düşen İrem Derici ile ilgili doktoru Reha Baran açıklama yaptı. Baran yaptığı açıklamada, İrem Derici'nin hastalığını söyledi. Peki İrem Derici'nin hastalığı ne son durum tüm detaylar haberimizde.

Zayıflama haberleriyle gündeme gelen ve instagram fotoğraflarına sık sık artık zayıflama yorumları yapılan İrem Derici dün yoğun bakıma kaldırıldı. Herkes İrem Derici'ye ne olduğunu merak ederken doktoru bugün açıklama yaptı.

İREM DERİCİ SON DURUM HASTALIĞI NE?

Reha Baran, "Kendisi bir hafta önce bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş hastamızda, sıvılar verilmiş. Normalde vücut, sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken hastamızda dengesiz gitmiş. Ve bundan dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Vücuda yeterinde oksijen gitmediği için, yoğun bakıma aldı" ifadelerini kullandı.

İREM DERİCİ ANOREKSİYA MI?

İrem Derici anoreksiya mı sorusuna doktor Baran, "Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var Önümüzdeki günlerde diyeti nasıl gidecek, daha sonra görüş bildirebiliriz. Şu durum geçsin, hastamızla bunu konuşabiliriz. Bizim derdimiz şu anda bu değil zaten" diye yanıt verdi.

İrem Derici son hali hastalığı ne doktoru açıklama yaptı?