BIST 10.175
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.400,37
HABER /  MEDYA

Meryem 8.bölüm fragmanı Oktay bütün kozları ele geçiriyor

Meryem 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Meryem yeni bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Savcı Oktay, Savaş'tan intikam almak için harekete geçti. Meryem 8.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Yayınlandığı günden itibaren zirveden inmeyen Meryem bu akşam 8.bölümüyle ekrana gelecek. Meryem için bu bölümde işler iyice karışık hale gelecek. Oktay, Savaş'ı tehdit ediyor ve sadece iki seçenek bırakıyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

Meryem son bölümde genç kızın zor bir durumla karşı kalmasının ardından Savaş devreye girmiş ve Savcı Oktay ile ilgili bildiklerini anlatma kararı almıştı. Oktay’ın avukat ile sevgili olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte kazanın oluşumu ve direksiyon başındaki kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar başlatılmıştı. Duydukları itiraflar karşısında araştırmalarını derinleştiren güvenlik güçleri ise yine de suçlu sıfatında olan kişinin savcı olması nedeniyle dikkatli hareket etmek zorunda kalmıştı.

MERYEM 8.BÖLÜM NELER OLACAK?

Suçlamaların kendi üzerine kalacağının kesinleşmesinin ardından yeni bir plan yapan Oktay, Meryem ve diğerlerine pusu kurdurtmuştu. Bilinçli bir şekilde yaralanmasının ardından eline büyük bir koz geçen Oktay hem genç kızı hem de diğerlerini etkisiz hale getirebilecek planını devreye sokmuştu. Masum kızın tehlikede olduğunun farkına varan Savaş ise hastane odasına giderek yararlı halde bulunan Oktay ile konuşmak istediğini dile getirmişti. Aldığı özel izinle Oktay’ın yanına giren Savaş onun planındaki teklifin ne olduğunu öğrenmişti. Savaş’ı tercih yapmak zorunda bırakan Oktay, genç adamdan ya Derin ve babasını ya da Meryem’i tercih etmesini isteyecek. 

İŞTE MERYEM 8.BÖLÜM FRAGMANI