BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  POLİTİKA

Perinçek tarih bile verdi! Türkiye'ye ekonomik müdahalede bulunacak

Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek ABD'nin 2018'de Türkiye'ye büyük bir ekonomik müdahalede bulunacağını ve zincirleme suikastlere başvuracağını iddia etti.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı canlı yayında bomba iddialarda bulundu. Amerika'nın Türkiye'de zincirleme suikastler yapacağını iddia eden Perinçek, 2018'de ekonomik müdahalede bulunacağını da öne sürdü. Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan içinse 'İslami Kemalist oldu' sözleriye ilginç bir tanımlamada bulundu.

Perinçek, Ulusal Kanal'da, 'Çıkış Yolu' programında gündem ile ilgili konuştu.

PERİNÇEK: ERDOĞAN İSLAMİ KEMALİST OLDU

"Erdoğan, İslami Kemalist oldu. Bizim savunduğumuz noktaya geldi" diyen Perinçek, "Bunu ben söylemiyorum. Analiz kurumları söylüyor. Erdoğan için 'İslami Kemalist oldu' analizleri yapılıyor. Biz ne demiştik. 'Bizim bulunduğumuz noktaya geldi' demiştik" ifadelerini kullandı.

'ABD TÜRKİYE'YE KARŞI BÜYÜK BİR EKONOMİK MÜDAHALEDE BULUNACAK'

ABD'nin Türkiye'de provokasyonlar yapabileceğini savunan Perinçek, "ABD, 2018'de Türkiye'ye karşı büyük bir ekonomik müdahale de bulunacak.

"SUİKASTLER ZİNCİRİNE BAŞVURABİLİR"

Amerika iç cephede Türkiye'de suikastlar zincirine başvurabilir. Türkiye ve Amerika bu kadar karşı karşıya geliyorsa Amerika Türkiye'yi bırakmak istemeyecektir. Suikastlar zinciri gündeme gelebilir. Bunlar tabii analizlerim" diye konuştu.