BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  GÜNCEL

Şaka gibi 'evlenecek kadın' ilanı!

Bunca evlilik programından sonra olacağı buydu. Kayseri'de herkes bu ilanı konuşuyor. Zira her caddede bu ilan asılı...

Abone ol

Kayseri’de, şehrin her köşesine yapıştırdığı ilan ile eş arayan 29 yaşındaki Nuri Fahralıoğlu, bu girişimi ile kentte günün konusu oldu..

Annesini kız aramakta yorulmasın diye ilan yoluna başvurduğunu söyleyen çılgın koca adayı, mavi gözlü ve sarışın eş istiyor. İnanmayacaksınız ama bu ilan üzerine 5 kişi Nuri Fahralıoğlu'nu aramış. 

Kayseri'de hemen sokakta bu ilanlar yer alıyor. Altına irtibat numarasını da yazmış. Görenler 1.20120813122309.jpgşaka sanıyor ama Nuri Fahralıoğlu gayet ciddi.

Altında cep telefonu numarası da yer alan ilanda aynen şu ifadeler yer alıyor;

29 yaşındayım ve ilkokul mezunuyum. Bir fabrikada asgari ücret alıyorum. Sosyal güvencem bulunmaktadır. 22 - 30 yaş arasında güvenilir, sadık ve pozitif eş adaylarıyla tanışmak istiyorum. Ciddi olanlar arasın’ .

BENDE DAYAK OLMAZ KÖTEK OLMAZ

Bu ilan ile Kayseri'nin diline düşen Fahralıoğlu, kendisine sadık olacak bayanlarla tanışmak istediğinin altını çizerek, "Beni aramalarını rica ediyorum. Yani bende dayak olmaz kötek olmaz. Şimdiye kadar hiç kimseye vurmadım, vurmam da. O dayak atan erkekleri de buradan kınıyorum” dedi.

SARIŞIN MAVİ GÖZLÜ OLSUN!

22 - 30 yaş arası bir bayanla evlenmek istediğini belirten Fahralıoğlu, hayalindeki eşinin özelliklerini de şu şekilde sıraladı:

2.20120813122320.jpg“Pozitif, güvenilir eş adaylarıyla tanışmak istiyorum. Bana evine sadık olsun yeter. Fiziği düzgün, sarışın mavi gözlü olsun. Ne olursa olsun."

ANNEM KIZ ARAMAK İÇİN
YORULMASIN DİYE İLAN VERDİM

Evlenmek isteyen bayanlara seslenen Fahralıoğlu, "Yalnızlıktan artık bıktıysa, bende bıktım artık. Ölümlü dünyadayız. Şurada ölüp gideceğiz. Toprak olmadan son kez evlenip yuvamızı kuralım. Babam vefat ettikten sonra kimse bana sahip çıkmadı, beni yalnız bıraktılar. Ben de annem fazla yorulmasın diye ilana yapıştırmayı çare olarak seçtim” diye konuştu.

ARAYANLAR OLMUŞ

Şimdiye kadar kendisini 5 kişinin aradığını söyleyen Fahralıoğlu, “Beni arayanlardan birisi, 'iftardan sonra görüşelim' dedi. Ama ben bayanı bulamadım. Bana buluşacağımız yerde ‘kırmızı tişörtlü olacağım’ dedi. Buluşma yerine geldiğimde bir sürü bayan kırmızı tişört giymiş oturuyordu. Bayan'ın telefon numarasını yanlışlıkla sildiğim için onu arayamadım. Bu şansımı da kaybettim ve bir daha görüşemedik” şeklinde konuştu.