BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33
HABER /  MEDYA

Hürriyet'te yeni dönem böyle başladı

Hürriyet gazetesinin yeni genel yayın yönetmeni Sedat Ergin, görevine bugün yapılan törenle başladı.

Abone ol

Enis Berberoğlu'nun yaklaşık 5 yıl sürdürdükten sonra 8 Ağustos'ta istifa ettiği Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirilen gazetenin yazarlarından Sedat Ergin, bugün saat 15:00'te başlayan bir törenle, Hürriyet'in binasındaki Atrium'da çalışanlara ilan edildi.

İLK POZU MUMAY PAYLAŞTI 

Gazeteciler.com'un haberine göre, çalışanlara yapılacak tanıtım etkinliği bugün saat 13:00 olarak duyurulmuş, sonra saat 15:00'e ertelenmişti. Etkinlik 15:15 civarı başladı.

Bu sırada Hürriyet Dijital Medya Koordinatörü Bülent Mumay, Doğan Yayın Grubu çalışanlarının bir arada olduğu etkinlikten çektiği fotoğrafları Twitter üzerinden paylaştı.

Mumay'ın paylaştığı fotoğraflar içinde Sedat Ergin'in Genel Yayın Yönetmeni olarak çekilen ilk pozu da var. 

İşte Mumay'ın paylaştığı o kareler:

ekran-resmi-1435-10-30-3.51.41-pm.png
ekran-resmi-1435-10-30-3.33.47-pm.png

ORKESTRA'NIN BAŞINDA  ERGİN OLACAK

Sedat Ergin'in yeni görevi gazetenin toplantı salonunda tüm çalışanlara, Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancıtarafından duyuruldu.

Sabancı, "Hürriyet'in çok sesli orkestrasının başında artık Sedat Ergin olacak" sözleriyle Hürriyet'in yeni Genel Yayın Yönetmenini ilan etti.

SEDAT ERGİN İLK KONUŞMASINDA NE DEDİ?

Stresini basgitar ve kontrabas  çalarak atan, Sedat Ergin törendeki konuşmasında: "Çok iyi besteci ve şair olmayı tercih ederdim, iyi bir gazeteci olmak yerine..." dedi.