BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.247,19
HABER /  MEDYA

Hayrünnisa Gül'den olay! Kimin elini sıkmadı?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamaları kadar dün geceye Hayrünnisa Gül'ün 'el sıkmama' tepkisi damgasını vurdu. First Layd fena patladı.

Abone ol

Hayrünnisa Gül'ün Abdülkadir Selvi'nin elini sıkmaması gecenin olayı oldu, First Layd'i 'çok kırgınım' dedi ve elini uzatmadı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonundaki açıklamaları kadar Hayrünnisa Gül'ün açıklamaları da olay oldu.

BU KADARINI GÖRMEDİK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra, First Lady Hayrunnisa Gül de herhangi bir soru olmaksızın gazetecilere konuştu:

Hayrunnisa Gül , "Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Neler yazıldı, gördük. Neler söylendi, duyduk. Ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey, ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, gazeteleri, basın bültenlerini önümden alıyordu ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik" dedi.

hayrünisa-gül-ve-abdullah-gül-gazetecilerle-veda-resepsiyonu.jpg

SİZİNLE TOKALAŞMAK İSTEMİYORUM

Hayrunnisa Gül, bu sözlerinin ardından gazetecileri uğurlarken tokalaşma sırası Yeni Şafak Ankara temsilcisi Abdulkadir Selvi'ye geldiğinde, "Sizinle tokalaşmak istemiyorum size çok kırgınım" dedi ve elini uzatmadı.

ATV TEMSİLCİSİNE DE TEPKİ GÖSTERDİ

Hayrunnisa Gül, eşi ile fotoğraf çekilen gazeteciler arasında yer alan ATV Temsilcisi Mehmet Akarca’yı da eleştirdi.

abdullah-gül-veda-resepsiyonu.jpg