BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Hangisi anne? Hangisi kızı? belli değil!

Yaşları ilerlemelerine rağmen görünümleriyle kızlarına taş çıkartan anneler...

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Fotoğraftakiler anneler ve kızları. Tabi hangisinin anne hangisinin kızı olduğunu kestirebilmek oldukça zor.Neredeyse yaşıt gibi görünen anneleri ve kızlarını pekçok insan ya arkadaş ya da kardeş olduklarını düşünüyor. Gerçeği öğrendiklerinde ise şaşkınlıkları kat be kat artıyor.

Sara 37 yaşında kızı Charlotte ise 17. Görenler onların anne kız olmasına ihtimal vermiyor. İkisini de yirmi yaşlarında zannediyorlar. Modaya sürekli takip ettiğini, cildini güneş ışığından koruduğunu ve 16 yaşından beri güneşte oturmadığını sadece kısa süreli güneşlendiğini,alnındaki ve göz çevresindeki kırışıkları fark ettiği zaman da herhangi bir estetik yapmadan sadece botox yaptığını söyledi. Charlotte erkek arkadaşlarının evlerine geldiklerinde ,kendisine annesini evde olup olmadığını sorduklarında, annesini gösterdiğnde herkesin büyük bir şaşkınlık yaşadığını, hiçkimsenin kendisine inanmadığını söyledi.

Susanne Noble 48 ,annesi Alice Porter 71 yaşında. Meyve ve sebzeyi çok tükettiğini sürekli spor yaptığını söyleyen anneağız çevresindeki çukurlukları iğnelerle kapattığını biraz da makyaj yaparak bu görünümü kazanmış. Suzanne ise annesinin hayatı çok seven dışadönük bir insan olduğunu, herkesin onları arkadaş sandığını, annesinin kendinden daha genç göründüğünü, pek çok kişinin annesini 45 yaşında gibi göründüğünü söyledi.

Rubby Hammer 47 kızı Reena ise 22 yaşında. Her yere bereber giden anne kızı herkes arkadaş sanıyor. Cilt bakımını düzenli olarak yaptığını, asla sigara içmediğini,yüzünü güneş ışığından koruduğunu ve estetik yapmayıp, yüzündeki birkaç kırışıklığı botox yaparak örtüğünü ve genç göründüğünü ifade etti.Reena ise 12 yaşındayken annesinin 30 yaşında olduğunu ve insanların annesini nasıl kızkardeşi zannettiklerini o zamanlar bir türlü anlıyamıyormuş.

Monique Carty 32 Kızı Elie ise daha 14 yaşında. Thailand’ tatil için gittiklerinde Elie’yi Taykand’lı gençlerin 20 yaşında zannederek her ikisine çıkma tekliflerinin yapıldığını, Elie’nin sadece 14 yaşında ve kendisinin de onun annesi olduğunu söylediğinde, gençlerin çok şaşırdıklarını ve utandıklarını söyledi. Elie ise annesiyle iki kız kardeş gibi konuştuklarını anne kız olduklarını öğrendikleri zaman insanların çok şaşırdığını ve arkadaşlarının böyle genç görünen bir anneye sahip olduğu için şanslı olduğunu düşündüklerini söyledi.