BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'ün eşi ilk kez tesettürlü!

Hakan Şükür'ün eşi ilk kez tesettürlü olarak görüntülendi. Beyda Şükür Hac dönüşü kapanma kararı aldı...

Abone ol

AK Parti İstanbul Milletvekili eski futbolcu Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür, Hac farizasını yerine getirdikten sonra başını örttü. Beyda Şükür, ilk kez başı kapalı şekilde İtalya'nın Milano kentinde bir yemekte görüntülendi.

Hakan Şükür bu yıl bazı bakanlar, milletvekilleri, partililer ve üst düzey bürokratlarla birlikte hacca gitti. Hakan Şükür'le birlikte eşi Beyda Şükür de kutsal toprakları ziyaret etti. Daha önce tesettürlü olmayan Beyda Şükür, kutsal topraklara gidip geldikten sonra tesettüre girdi. Beyda Şükür, başörtülü ilk fotoğrafını Milano'da bir yemekte verdi.

hakanşükür.jpg

13 YILLIK EVLİLER

Diyanet İşleri Başkanlığı kaynakları, dinen hacca gitmenin farz olduğunu ifade ederek, bir kadının başı açık olmasının hacca gitmesinde engel teşkil etmediğini belirtti. Kaynaklar, aynı kadının hac dönüşünde de başı açık olmasının hac ibadetinin iptal olacağı anlamına gelmeyeceğini kaydetti. Ancak kılınan namazlar ve yapılan ibadetlerle kişinin eksikliklerini giderip başını da kapatmasının umulduğuna işaret edildi. Beyda Hanım'la 1999 yılında evlenen Hakan Şükür'ün, 15 Nisan 2000'de Zeynep Sude, 2002 yılında Buse ve 19 Ekim 2006 tarihinde Ömer Hakan isminde üç çocuğu bulunuyor.

hakanşükür.20121122084959.jpg

İTALYA'YI UNUTMAYACAĞIM

Futbolculuk döneminde İtalya'da hep saygı ve sevgi gördüğünü anlatan Şükür, "Burada gördüğüm sevgi ve saygının aynısını ülkemden selam olarak sizlere iletiyorum. İtalya'yı hiçbir zaman unutmadım ve unutmayacağım" dedi.

YÜZLERİ GÜLDÜREN ANONS

Öte yandan, Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında İngiliz ekibi Manchester United'ı 1-0 yendiği salonda duyuruldu. Bu anons salonda sevinçle karşılandı.