BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.402,98
HABER /  GÜNCEL

Vahşi cinayetin zanlısı yakalandı

3 aylık hamile kadının boğazını kesen cani yakayı ele verdi

Abone ol

Antalya ’nın Alanya ilçesinde 3 aylık hamile kadının boğazının kesilerek öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Genç kadının cenazesi ise toprağa verildi.

3 aylık hamile olan Sevilay Cevkiroğlu 'nun (29) boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili aranan Hasan S. (28), Gazipaşa'dan Adana 'ya gitmek isterken yol denetimi yapan polis tarafından otobüste gözaltına alındı. Akşam saatlerinde Alanya'ya getirilen zanlı emniyette sorguya alındı. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifade veren Hasan S., cinayet anını soğuk kanlılıkla anlattı.

Hasan S.'nin ifadesinde, "Ben o binanın çatı izolasyonun da çalıştım. Yeni evli ve kocasının kuyumcu olduğunu biliyordum. Eve hırsızlık için gitmiştim, ama kadının evde olduğunu bilmiyordum. Kapıyı kontrol için çaldım ve kadın kapıyı açtı. Kendisine izolasyon kontrolü için geldiğimi söyledim. O da kocasını cep telefonuyla aradı ve sonra telefonu kapattı. Telefonu kapatınca ben de zor kullanarak içeri girdim. Boğazına sarıldım, bu sırada direndi. Bıçakla tehdit edecektim ama, yanlışlık ve bir anlık refleksle bıçağı boğazına sapladım. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha sapladım. Ardından yatak odasından altınları alarak kaçtım" dediği öğrenildi.

Polise pişman olduğunu söyleyen zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Hasan S., çıkarıldığı mahkemece "yağma ve kasten adam öldürmek" suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.