BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,92
ALTIN 2.437,65
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür'e bir haller olmuş sıfırlandım diye ağlıyordu...

ABD'ye kaçan Hakan Şükür attığı son mesajlarla şaşırttı. Bir süre önce 'sıfırlandım' diye ağlayan Hakan Şükür bu kez hayli keyifli. Öyle ki hakkında milyon dolarlık iddialara basın nasıl yanıt verdi.

Abone ol

Bugün Hakan Şükür hakkında çıkan bir komiserin itirafları günün konusu oldu. Hakan Şükür o iddialara kaçtığı ABD'den yanıt verdi. Bir süre önce 'sıfırlandım' diye ağlayan Hakan Şükür'ün bugünkü neşeli tavrı dikkat çekici oldu.

Hakan Şükür önce Habertürk'te yayınlanan FETÖ'den alınmış komiserin 'Hakan Şükür 17-25 Aralık operasyonlarından kısa bir süre önce Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı’na geldi. Burada birkaç saat kaldıktan sonra ayrıldı" iddiasına yanıt verdi. Şükür haberin hükümet tarafından siparişle yaptırıldığını ima ederek şunları yazdı;

-Alo Fatih haberi sanırım..:)) Nasıl olsa dünya da hesap Yok. At yalanı...O dedikleri şube nerede vallahi bilmiyorum. Yazık ki ne yazık..

SIFIRLANDIM DİYE AĞLIYORDU ŞİMDİ KEYFİ GELMİŞ
Hakan Şükür bu twitin ardından ruh halini yansıtan birbirinden ilginç twitler attı. Bir süre önce 'sıfırlandım' ABD'de sahipsiz bırakıldım diye ağlayan Hakan Şükür, parayla ilgili hakkındaki iddialara gülücüklerle yanıt verdi. İşte yazdıkları ;





BU NE RAHATLIK HAKAN ŞÜKÜR!
Hakan Şükür'ün bu pür neşeli hali twitterdaki takipçilerinin de dikkatini çekti. Bir takipçisi de bu duruma dikkat çeken bir tiwit atınca Hakan Şükür, aşağıdaki yanıtı verdi;

Hakan Şükür eşi ve çocukları ile birlikte 17-25 Aralık sürecinden sonra ABD'ye gitmişti. Döneceğini söylemişti ama bir daha geri gelmedi. O kaçtığı ABD'de hayatına devam ederken onun yaptıklarının faturasını burada kalan babası ödüyor.
Hakan Şükür'ün ABD'deki en iyi kankası da onun gibi sıkı bir FETO fanatiği olan Enes Kanter oldu. Enes Kanter ailesi tarafından reddedilince soyadı değiştirip Gülen'e tapınmıştı. Öz ailesini bile arkasını dönen Enes Kanter, Gülen'in sadık bir müridi.

Gözaltına alınan komiserden Hakan Şükür itirafı