BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Yıldırım ifşa etti CHP'nin 'kuzu' taktiği

Başbakan Yıldırım, Anayasa değişikliği konusunda, "Meclisten geçti onaylandı, CHP birden bire kuzu gibi oldu. O CHP gitti, başka CHP geldi. Yepyeni bir kılığa girerek aklı sıra milleti kandıracaklar." dedi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan referandumuna 24 gün kala çalışmalarına devam ediyor. 

Başbakan Yıldırım, Elazığ'da düzenlenen programda konuştu. "Tarihi bir değişimin arifesindeyiz. 16 Nisan Türkiye için bir milat" diyen Binali Yıldırım, CHP'yi de eleştirdi. 

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Başkanlığının düzenlediği "Vefa Buluşması"nda yaptığı konuşmada, "(Anayasa değişikliği) Meclisten geçti onaylandı, CHP birden bire kuzu gibi oldu. O CHP gitti, başka CHP geldi. Yumuşak söylemler, sanki o Meclisi birbirine katan CHP yok, yepyeni bir kılığa girerek aklı sıra milleti kandıracaklar. Millet sizin geçmişinizi bilir, milletin elinde sizin kabarık siciliniz var. Son dakikada şirin gözükmekle milleti aldatacağınızı mı zannediyorsunuz?" dedi.

Yıldırım, "Ne kadar güzel iş varsa hep bunlar 'Hayır' dediler, şimdi de 'Hayır' diyorlar. Geleneği bozmadılar ama milletimiz her seferinde bunlara gereken dersi verdi, bu sefer de verecek." diye konuştu.

-CHP ile de defalarca konuştuk, bir araya geldik. Kılıçdaroğlu'na bizim teklifimizi beğenmeyebilirsiniz, siz de teklif verin dedik.

HAYIR DİYE DİYE BUGÜNLERE GELDİLER...

-Hayır diye diye bu günlere geldiler, hayırcı bunlar ne kadar hayırlı iş varsa bunlar hayır dedi...

-Kapı kapı dolaşıp sıkılmadık el bırakmayacaksınız. Bunların ortaya koyduğu bilgi kirliliğini yok edeceğiz başka yolu yok.

MİLLETİMİZDEN GİZLEYECEK HİÇBİR ŞEY YOK

-Bu değişikliği gelecek nesiller için yapıyoruz, bizim kafamızda başka bir plan yok milletimizden gizleyecek hiçbir şey yok.

-Bu değişimin Türkiye için ne anlama geldiğini son dakikaya kadar herkese anlatacağız.

-Türkiye kazanacak millet kazanacak...