BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Hande Fırat dedikodusu doğru mu? Erdoğan yayını...

Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınına katılıyor. Röportajı Doğan grubu Ankara temsilcisi Hakan Çelik yapacak. Peki Hande Fırat neden yok tepeden sansürlü mü?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden yapılacak canlı yayında değerlendirecek.

Erdoğan, Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sunacağı ‘Cumhurbaşkanı ile Özel’ programıyla bugün saat 19.30’da CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınına katılacak.

HANDE FIRAT YOK ÇÜNKÜ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile röportaj duyurulunca herkes Hande Fırat ismine yoğunlaştı. Röportajı Hande Fırat'ın yerine Hakan Çelik'in yapıyor olması 'Erdoğan istemedi' dedikodusu çıkardı. İşin aslı ise bambaşka. Erdoğan ile Hakan Çelik röportaj yapacak çünkü talep ondan gitti. Yani başından beri bu Hakan Çelik tarafından talep edilen bir röportajdı. Haliyle Hande Fırat'ın 'istenmemesi' gibi bir durum yok. Nihayetinde Erdoğan Doğan grubunun Ankara'daki en yetkili isminin karşısına çıkıyor.

KARARGAH RAHATSIZ HABERİNİ YAPAN İSİM

Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Erdoğan'la Facetime bağlantısı yapmış ve ilerleyen süreçte yıldızı en çok parlayan gazeteci olmuştu. Aynı Hande Fırat, Hürriyet'in algı manşetlerinin en unutulmazlarından birine imza atarak, hükümete darbe iması yapar şekilde "KARARGAH RAHATSIZ" haberini yapmıştı.