BIST 9.771
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.450,63
HABER /  POLİTİKA

Hakan Şükür'den seçim sonrası tweetleri

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının belli olmasının ardından ilk yorumunu yaptı.

Abone ol

AK Parti eski Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Erdoğan'ın kazanmasını sandığa gitmeyen tatilcilere bağladı.

Şükür, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından tweet attı.

İşte Şükür'ün o tweetleri:

-Esas olan Allah'ın muradıdır. Şer gördüğünüz şey de hayır hayır gördüğünüz de şer olabilir.Bu nokta da zaman önemli bir gösterge olacaktır..

-Bazen bizim payımıza düşen zafer değil seferdir. Kadir biz değiliz ki kader bize bağlı cereyan etsin..

-Hukuk yok,tatil çok diyorsan sonuçlara katlanırsın. Sonucu Allah'tan bilenler için gelsin;"İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil!" Şems-i Tebrizi

-Allah bu vatanı ve milleti korusun... "İstemez misin ya Ömer, dünya onların, âhiret de bizim olsun..." Hz. Muhammed (s.a.v.)

- Muhalif olduğunu belirtip ama iş oy kullanmaya gelince tatilini kesme ihtiyacı hissetmeyen ciddi bir seçmen kitlesi varmış bugün öğrendik.

- Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için yapılabilecek tek yorum sandığa gitmeyen seçmenin kazanımlar ve kayıplar için belirleyici olduğudur.

- Bundan sonra Türkiye yeni bir sürece girdi. Siyasal ve sosyal anlamda ciddi değişimleri beraberinde getiren günler yaşayacağız.

- Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık,Yarı Başkanlık vs. söylemleri Anayasal meşruiyet noktasında tartışmaları da beraberinde getirecektir.

- Cumhurbaşkanlığı makamının önce olduğu gibi bundan sonra da kucaklayıcı pozisyonda olup olmayacağını ilerleyen günlerde Türkiye görecek.

- Ama en önemlisi 10 ay sonra gerçekleşecek muhtemel Genel Seçimlere,Türkiye'nin nasıl bir politik ve toplumsal atmosferde gireceğidir.
screen-shot-2014-08-11-at-10.31.08-am.png
screen-shot-2014-08-11-at-10.30.45-am.png

hakan-sukur_4683.jpg