BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,45
HABER /  POLİTİKA

Hakan Şükür'den Akif Beki'ye sert yanıt

Hürriyet yazarı Akif Beki, Hakan Şükür'ü Gülen'in yönlendirdiğini yazdı. Şükür de Twitter'dan Beki'ye yanıt verdi.

Abone ol

Cemaatçi polislere yapılan 22 Temmuz operasyonunda Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne giderek gözaltına alınanlara destek veren eski AK Parti Milletvekili Hakan Şükür'ü Fethullah Gülen'in yönlendirdiği öne sürüldü.

AKİF BEKİ YAZDI


Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, "Hakan Şükür'lü yemin teklifim" başlıklı bugünkü yazısında 
Fethullah Gülen'in "Kim paralelse Allah bin belasını" versin açıklamasını şöyle yapsa ikna olacağını belirtti:

“Vallaha da billaha da Hakan Şükür’ün adliye olayını cümle âlem gibi ben de televizyonlardan, gazetelerden, Twitter’lardan öğrendim. Öncesinde ne böyle bir yönlendirmem ne de bilgim oldu” denmesi beni keserdi mesela.

Akif Beki'ye Twitter'dan yanıt veren bağımsız milletvekili Hakan Şükür, şunları yazdı:

BEKİ'NİN VAY HALİNE

Akif Beki yazısına yine beni konu etmiş. Dışarıda tutunmak daha zor tabi.:)) Hele birde sakalla, bıyık arasında kaldıysa insan, vay haline..

Hukuk ve insan hakları ihlallerinin yaşandığı iddiaları karşısında Çağlayan Adliyesi'ni ziyaretim nedense Akif Beki'yi çok rahatsız etmiş..

BÖYLE BİR YAZI DERİNLİĞİ...

Akif Beki demiş ki,"F.Gülen yemin etsin; Allah,kitap çarpsın adliyeye Hakan'ı ben göndermedim."Fesubhanallah,böyle bir yazı derinliği..:)

İddia sahibi,iddiasını ispatlamakla sorumludur diyeceğim de bu cümlenin de içi boşaldı.Yine de Akif Beki, öyle ortaya bırakıp gitmek yok..

İFTİRA HASTALIĞININ ÇARESİ YOK

Yalancıya,yalan hak getirse de,senin tabirinle A.Beki; "Allah kitap çarpsın F.Gülen,Hakan'ı adliyeye gönderdi" diye bir yemin et duyalım..

Yine de içeride bir miktar karbondioksit kalırsa da Akif Beki, iftira hastalığının pek çaresi yok. Doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz gerçi.:)