BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57
HABER /  DÜNYA

Hacıosmanoğlu’nu çıldırtan soru

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası çıkışta basın mensuplarının soruları yanıtladığı sırada bir Fenerbahçe ta...

Abone ol

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı sonrası çıkışta basın mensuplarının soruları yanıtladığı sırada bir Fenerbahçe taraftarlarının “Hakemi kaça satın aldınız?” sorusuna, "Siz gidin onu başkanınıza sorun. Satın alma işlerinden o sorumlu" şeklinde cevap verdi. Bu cevap sonrasında ortalık bir anda karıştı.

“BİZİM HİÇBİR ZAMAN YAN YANA GELMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL”
Basın mensuplarının Fenerbahçe yönetiminden size bir karşılaşma olup olmadığı ile ilgili bir soruya Başkan Hacıosmanoğlu, “Bu sorunun bize sorulmaması gerekir. Fenerbahçe yönetimine sorulması gerekir. Bizim hiçbir zaman yan yana gelmemiz söz konusu değil. Türk futbolunu kirleten bir insan olarak ilan ettik ve futbol dışına çıkmasını istiyoruz. Bu sorularla muhatap bile olmak istemiyorum. Fenerbahçe bizim dost kulübümüzdür. Başındaki insan gittikten sonra biz Fenerbahçe, Trabzonspor dostluğunu da herkese gösteririz. Sonuçta bu bir futbol. Ben arkadaşlara da söyledim. Trabzonspor’a yakışır bir şekilde mücadele edin. Kazanıp kazanamamak bizim için önemli değildir. Bize yakışan futbolun sahada oynanması bizim için önemli. Futbolcu kendi çıkarları için kullanan insanlar kirletiyor. Taraftarlar kirletmiyor” dedi.

“BURADA GALİP GELMELERİNİ BEKLİYORDUM”
Basın mensuplarının Trabzonspor’un sahadaki mücadelesinden memnun olup olmadığı ile ilgili soruya ise Başkan, “Lazio maçından sonra arkadaşlarla beraberdik. Onlardan burada galip gelmelerini bekliyordum. O inançta vardı sahada. Sonuçta futbol bu akıllı oynadılar. Deplasmanda 16 senedir Fenerbahçe’yi yenemiyorduk. Yensek idik iyi olurdu ama burada berabere kalmakta iyi bir sonuç” şeklinde cevap verdi.

“BEN KÜFRÜ HAK EDEN BİR BAŞKAN DEĞİLİM”
"Tribünlerde size karşı bir tepki vardı" şeklindeki soruya ise Başkan Hacıosmanoğlu, “Bana karşı bir tepki olmadı. Ben duymuyorum onları. Ben küfrü hak eden bir başkan değilim. Küfrü kim hak ediyorsa ona yapsınlar. Ben her zaman Fenerbahçe seyircisi ile övgü ile bahsettim. Eğer küfür etti iseler kendi sınavlarını vermişlerdir” şeklinde cevap verdi.
Konuşmaların ardından Fenerbahçeli bir taraftarın, “Hakemi kaça satın aldın başkan?” şeklindeki soruya ise Başkan Hacıosmanoğlu, ”Siz gidin onu başkanınıza sorun. Satın alma işlerinden o sorumlu” şeklinde cevap verdi. Bu cevap üzerine ortalık bir anda karışırken, sarı-lacivertli taraftarlar Hacıosmanoğlu’nu ve içinde bulunduğu aracı taşlamaya başladı. Polisin anında müdahale etmesi ve Başkan Hacıosmanoğlu’nun aracının stat otoparkına çekilmesiyle birlikte olaylar kontrol altına alındı.
(İHA)