BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında puanların kardeşliği

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile karşılaştı.

Abone ol

Fenerbahçe, 90 dakika boyunca baskılı oynadığı mücadelede, Trabzonspor'a karşı gol bulamadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Webo'nun 80. dakikadaki füzesi direkte patladı. 
 
Bruno Alves ve Raul Meireles'in yokluğunda ideal 11'inden farklı bir takımla çıkan Fenerbahçe, Lazio maçının şokunu atlatmaya çalışan Trabzonspor ile karşılaştı. Maça çok hızlı başlayan sarı lacivertliler henüz 2. dakikada Holmen ile çok yaklaştı ama İsveçli'nin şutunda kaleci Onur başarılıydı.

İLK DEVRE GOLSÜZ BİTTİ

31. dakikada bu kez Moussa Sow ile gole yaklaşan Fenerbahçe, kaleci Onur'u bir kez daha geçemedi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmazken, devre golsüz bitti.

TOP ÜST DİREĞE ÇARPIP DIŞARI GİTTİ

60. dakikada Dirk Kuyt'ın şutu Onur'da kalırken, 61. dakikada Webo'nun şutunda milli kaleci gene başarılıydı. 79. dakikada Pierre Webo'nun ceza sahası dışından çektiği sert şut üst direğe çarpıp dışarı çıktı ve mücadele 0-0'lık skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 16 puana ulaşıp liderliğini sürdürürken, Trabzonspor 13 puanla 5. sırada kaldı. 

Fenerbahçe: 0 - Trabzonspor: 0 

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Holmen, Alper Potuk, Kuyt, Sow, Webo

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Zokora, Malouda, Olcan Adın, Adrian, Henrique