BIST 9.882
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.447,50
HABER /  GÜNCEL

Güzellerin selfiesi ülkeyi karıştırdı!

Lübnan Güzeli Saly Greige, güzellik yarışmasında İsrailli güzel ile aynı karede poz verince, Lübnan karıştı,

Abone ol
Lübnan güzeli Saly Greige, Kainat güzellik yarışmasında İsrail temsilcisi Doron Matalon ile aynı karede poz vermesi ülkeyi karıştırdı. Lübnanlılar, "düşman devlet" olarak niteledikleri İsrailli güzel ile çektirdiği selfie için Greige'in yarışmadan çekilmesini istedi.
 
ABD'nin Miami’kentinde Kainat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Lübnan’ı temsil eden Saly Greige, İsrail temsilcisi Doron Matalon ile aynı fotoğraf karesinde poz verdiği için ülkesinde tepki çekti.

LÜBNAN GÜZELİ SALY GREİGE FOTOGALERİ 

YARIŞMADAN ÇEKİL ÇAĞRISI

Slovenya, Japonya, Lübnan ve İsrail temsilcilerinin yer aldığı ‘selfie’ pozunun ardından bazı Lübnanlılar, “düşman devlet” olarak nitelendirdikleri İsrail’in temsilcisiyle etkileşimi nedeniyle Greige’in yarışmadan çekilmesini istedi.

lubnan.jpg
 
Sosyal medyada gelen tepkilere karşı kendini savunan Greige, İsrail temsilcisinin yarışma başladığından beri kendisiyle konuşmak ve fotoğraf çektirmek için uğraştığını ancak kendisinin yanaşmadığını söyledi.

İSRAİLLİ GÜZEL ARAYA DALMIŞ
 
Greige, Slovenya ve Japonya temsilcileriyle fotoğraf çekildikleri esnada İsrail temsilcisinin araya daldığını ve bu duruma engel olamadığını ifade etti.

İsrailli Doron Matalon, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Matalon, "Şaşırmadım ama üzüldüm" dedi.
 
Teknik olarak halen savaşta olan iki ülkenin sınırı 2006’daki krizden beri sakin olsa da, Lübnanlılar İsrail’e gitmeleri halinde hapis cezası alıyor ve Lübnan’da hiçbir İsrail ürünü kullanılmıyor. 

israil.20150118214314.jpg