BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.457,70
HABER /  DÜNYA

Güzel kadın ister misin? dedi sobelendi

İstanbul’da bir vatandaşın telefonuna yarı çıplak kadın fotoğrafları yollayıp, “Güzel kadın ister misin?” şeklinde mesaj gönderdiği iddia ed...

Abone ol

İstanbul’da bir vatandaşın telefonuna yarı çıplak kadın fotoğrafları yollayıp, “Güzel kadın ister misin?” şeklinde mesaj gönderdiği iddia edilen Ukrayna uyruklu Natali K. yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Kadıköy’de özel bir şirkette bilgisayar yazılımcısı olarak çalışan E.Y.’nin cep telefonuna tanımadığı bir numaradan "Güzel kadın ister misin?” şeklinde mesaj geldi. Ardından da cep telefonunda bulunan sosyal bir uygulama üzerinden 5 tane yarı çıplak kadın fotoğrafı gönderildi. E.Y., polise başvurarak, evli olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri E.Y.’ye mesaj gönderen şahsın numarasını alarak irtibata geçti. Polis ekipleri Kadıköy’de belirledikleri bir otele baskın düzenleyerek, Ukrayna uyruklu Natali K.’yı gözaltına aldı. Zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, şebekenin diğer üyelerinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)