BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12
HABER /  GÜNCEL

Minibüs 4 yaşındaki çocuğu böyle ezdi İZLE

Marketten çıkan küçük çocuk bir anda yola fırlayınca sokaktan geçen yolcu minibüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Abone ol

Bağcılar’da minibüsün altında kalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, korkunç kaza kameraya böyle yansıdı.

Güngören’de geçtiğimiz günlerde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan minibüs kazasının yankıları sürerken, bu kez yine bir minibüs kazasına ait görüntüler ortaya çıktı. 12 Mayıs günü yaşanan kaza Bağcılar’da meydana geldi. Alınan bilgiye göre 4 yaşındaki Emin B. evinin karşısında bulunan markete gitti. Marketten çıkan küçük çocuk bir anda yola fırlayınca sokaktan geçen yolcu minibüsünün altında kalarak feci şekilde can verdi. Yaşananlar ise çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde marketten çıkan çocuğun yola inmesi ve minibüsün altında kaldığı anlar görülüyor. İlk önce çocuğa çarptığını anlamayan minibüs sürücüsü ise çevrede bulunan vatandaşların uyarmasıyla durarak çocuğun yardımına koşuyor. Çocuğun öldüğünü anlayan sürücü panik halinde vatandaşlara çocuğu görmediğini anlatmaya çalışıyor. Talihsiz çocuğun olay yerine gelen yakınları da sinir krizi geçiriyor.

Kazadan sonra gözaltına alınan sürücü ise sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.