BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşhaneli çocuklara markalı yardım

Birleşmiş Markalar Derneği'nin hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gümüşhane'de 5 çocuk yeni kıyafetlere kavuştu.

Abone ol

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından Türkiye genelinde sürdürülen sosyal sorumluluk projesi “Türkiye’nin Markaları, Türkiye’nin Çocuklarını Giydiriyor” kapsamında Gümüşhane ve ilçelerinde 5 bin çocuğun kışlık giyim ihtiyacı giderildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara gönderilen liste ile ihtiyacı olan her çocuğun yaş, beden ve cinsiyet özellikleri doğrultusunda Tema Mağazacılık tarafından Gümüşhane’ye gönderilen elbiseler, Gümüşhane'de seçilen 5 bin çocuğa dağıtıldı.

İlçe ilçe yardım

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu'nun girişimleri ile Tema Mağazacılıkla yapılan görüşmelerin ardından Gümüşhane ve ilçelerinde yardıma muhtaç yaklaşık 5 bin ilk ve ortaöğretim öğrencisine gönderilen paketlerde çanta, gömlek, pantolon, ceket, kaban, tişört ve badi bulunuyor.
Proje kapsamında il merkezinde 886, Şiran ilçesinde 823, Kelkit ilçesinde 926, Kürtün ilçesinde 849, Köse ilçesinde 498 ve Torul ilçesinde 832 öğrenciye elbise dağıtıldı.