BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yarım asırlık altyapı yenileniyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediye ekipleri, altyapı çalışmalarına Ceylanpınar Caddesi'nde devam ediyor.

Abone ol

Viranşehir Belediyesi Su-Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ilçe merkezinde bulunan Ceylanpınar Caddesi'nin altyapısını değiştirerek devam ediyor.

50 yıl önce döşenen ve caddenin ihtiyacını karşılayamayacak durumda bulunan eski borular yerine binlik borular döşeniyor. İlçe merkezinde bulunan Ceylanpınar Caddesi'nde çalışmalarına devam eden Belediye Su kanalizasyon Müdürlüğü, yarım asırlık kanalizasyonları değiştiriyor.

Dörtyol kavşağından başlayan altyapı yenileme çalışmaları Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek. 510 metrelik bir alanı tamamen değiştirdiklerini belirten Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, eski altyapının caddenin ihtiyacını karşılayamayacak duruma geldiğini söyledi.

Burun, "Kentimizi Seviyoruz. Halkımız için çalışıyoruz. Amacımız halkımızın daha güzel bir şehirde yaşamasını sağlamaktır. Yarım asırlık eski bir altyapı vardı bu caddede, artık çürümüş bir durumdaydı ve caddemizin kanalizasyon ihtiyacını karşılayamıyordu. Bizler de bu caddemize binlik borular döşedik. Çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza çalışmalarımızdan dolayı verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Çalışmaları en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.