BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.439,49
HABER /  POLİTİKA

Gümrükler iflas etti

Başbakan Erdoğan, yapılan eleştiriler üzerine Gümrüklerde iflas yaşıyoruz tespitinde bulundu.

Abone ol
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li milletvekillerinin gümrük kapılarıyla ilgili eleştirileri üzerine, "Gümrüklerde iflas yaşıyoruz" tespitinde bulundu. Kızılcahamam kampında söz alan toplam 81 AKP'li milletvekili ilginç önerilerde bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li milletvekillerinin gümrük kapılarıyla ilgili eleştirileri üzerine, "Gümrüklerde iflas yaşıyoruz" tespitinde bulundu. Kızılcahamam kampında söz alan toplam 81 AKP'li milletvekili ilginç önerilerde bulundu.

Bakanlıklara yönelik eleştiriler beklentilerin altında kalırken, vekillerin en çok eleştirdiği bakanlıklar Bayındırlık ve Iskân Bakanlığı ile Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanlığı oldu. Konya Milletvekili Özkan Öksüz, gümrük kapılarındaki yolsuzluklara dikkat çekerek, "Köklü düzenleme yapılmalı. Mevzuatı değiştirelim" önerisinde bulundu. Erdoğan'ın yaklaşımı ise "Gümrükler iflas etti, kötü durumda" şeklinde oldu.

Bu arada AKP Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu'nun, "Buğdaya 50 kuruş fiyat verirsek, seçimler garanti" önerisi dikkat çekti.