BIST 9.884
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,41
HABER /  MAGAZİN

Gülben şimdi de mutfağa girdi

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in blogunda paylaştığı yemek ve tatlı tarifleri ilgiyle takip ediliyor.

Abone ol

Gülben Ergen, “gulbenindefteri.wordpress.com” isimli blogunda birbirinden farklı tarifleri takipçileriyle paylaşıyor. Ergen, şimdiye kadar ekmek israfı ve gıdaları saklama yöntemleri, meyve kabuklarının yararları, badem sütü ve hurma tatlısı, limonun bilinmeyen püf noktaları ve sebzeli noodle gibi tarifler yayınladı.

screen-shot-2013-03-01-at-2.48.31-pm.png

İsrafın önüne geçmek için pratik yöntemlerle akılda kalıcı tarifler hazırlayan şarkıcı, yemek yaparken çekilmiş fotoğraflarını da blogunda yer veriyor.

Ergen, “Gülbence Haftanın EN’leri” köşesinde öne çıkan kitap, film ve müzik gibi konularda da yorum yapıyor. Şarkıcıya göre Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar adlı eseri haftanın kitabı olurken yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Mert Fırat ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kelebeğin Rüyası haftanın filmi kategorisinde yer aldı. Hande Yener'in "Hasta" şarkısı ise bu haftanın en çok dinlenilen şarkısı seçildi.

2010 yılında kurulan “Çocuklar Gülsün Diye” derneğinin başkanlık görevini de yürüten Ergen, Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak istediğini de her fırsatta dile getiriyor.