BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.443,58
HABER /  GÜNCEL

Görüntüler tepki çekmişti! O taksici hakkında flaş gelişme

İSTANBUL Nişantaşı'nda kendisini trafiğe soktuğu iddiasıyla turist yolcusunu araçtan indirerek valizini fırlatan taksicinin meslekten men edilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.

Abone ol

NİŞANTAŞI’nda bir taksici kendisini trafiğe soktuğu iddiasıyla kadın turist yolcusuyla tartışmış ve yolcuyu araçtan indirerek valizini yola fırlatmıştı.

Tartışma seslerini duyan vatandaşların tepki gösterdiği taksici, ‘100 metre aşağıda inmiyor, in diyorum orada, beni buraya sokuyor. 100 metre kalmış 100 metre sanki topal’ şeklinde bağırarak tepki göstermişti. 

Taksiden inen turist kadın ise İngilizce olarak, ‘Paramı ver’ demesi üzerine sinirlenen taksici, kadın turiste küfürler savurmuştu. Turist kadının tekrar 'Para üstünü ver' demesi üzerine de , ‘35 lira verdim daha da vermem. Vermiyorum polis çağır' dedikten sonra aracına yönelen taksici ‘Sokuyor beni bu trafiğe ya, şuraya bak ya” şeklinde tepki göstermişti. 

GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULDU: 34 TDF 74 plakalı ticari taksinin sürücüsünün meslekten men edilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu öğrenildi. Aracın ise trafikten men edilerek İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının önüne park edildiği bilgisi edinildi.

Öte yandan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu, yaşananlarla ilgili bir basın açıklaması yapacağını duyurdu.