BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 26 Eylül Çarşamba günü birincisi kim İşte çeyrek altının sahibi

Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Bugün yani 26 Eylül Çarşamba günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın haftanın üçüncü gününde yaşananlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Bugün yani 26 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Tiritleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın üçüncü gününde 15 puan toplayan Başak, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Ezgi 13, Yasemin ve Burcu ise 8 puan toplayabildi.

Yarışmacıların toplam puanları ise şöyle;

  1. Ezgi: 39
  2. Burcu: 38
  3. Başak: 34
  4. Yasemin: 31

Gelinim Mutfakta 25 Eylül Salı günü birincisi kim stüdyo fena karıştı

Gelinim Mutfakta'ya Bu Hafta Katılan Yasemin Kadıoğlu Kimdir? Gelinim Mutfakta'nın 24 Eylül Pazartesi günü yayınlanan 136. bölümde Esra'nın yerine yeni gelen yarışmacı Yasemin oldu. Yasemin kendisini tanıtırken 13 yıllık evli  olduğunu ve Maltepe’den geldiğini söyledi. Yasemin'in Babası Rizeli, annesi ise Mısır kökenli. 19 – 16 – 10 yaşlarında üç çocuğu olduğunu belirten Yasemin, yüz olarak annesine benzediğini ama huylarının Rizeli babasına benzediğini de ifade etti.

Gelinim Mutfakta Öznur Kadıoğlu Kimdir? Yasemin'in kayınvalidesi Öznur hanım ise İstanbul doğumlu. Öznur hanım kendisini tanıtırken, Maltepe’den geldiğini ve eşinin Rizeli olduğunu söyledi.