BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84
HABER /  MEDYA

Gazili eski iletişimciler kep attı!

AİTİA'dan 1978-1980 yıllarında okuyup mezun olan iletişimciler yıllar sonra bir kez daha Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde bir araya geldi.

Abone ol
Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi (AİTİA) Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu'ndan 1978-1980 döneminde mezun olanlar sosyal medyada iletişime geçerek mezuniyet töreni düzenlendi.
 
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonundaki törene, Fakültenin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muharrem Çetin, öğretim üyeleri, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Abakay, Gazi İletişimliler Derneği Başkanı Mehmet Kaya, çok sayıda eski mezun ve aileleri katıldı.

CÜBBE GİYDİLER KEP ATTILAR 
 
İlk olarak fakültenin bahçesinde bir araya gelen mezunlar, uzun süre sohbet ederek hasret giderdi. Büyük bölümü orta yaşın üzerinde olan mezunların, cübbe giymeleri ve kep takmaları sırasında renkli görüntüler oluştu.

BİR KEZ DAHA MEZUN OLDULAR 
 
Daha sonra Konferans Salonu'ndaki konuşmaların ardından 50 mezuna, törene katılım sertifikası verildi. Hep birlikte keplerini havaya atarak yıllar sonra farklı bir mezuniyet sevinci yaşayan mezunlar, aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.