BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86
HABER /  GÜNCEL

Gardırobunun sırlarını açıkladı

'Elaidi' markasının yaratacısı Mehtap Elaidi, moda dünyasındaki 10. yılını Burcu Esmersoy'la kutluyor.

Abone ol

'Elaidi' markasının yaratacısı Mehtap Elaidi, moda dünyasındaki 10. yılını Burcu Esmersoy'la kutluyor.

'En Güzel Spor Spikeri' anketlerinde birinciliği rakiplerine kaptırmayan Burcu Esmersoy, tasarımları Avustralya, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde büyük ilgi gören Mehtap Elaidi'nin 10. yıl şerefine hazırladığı 'Arkası Yarın' adlı koleksiyonunun yüzü oldu.

Elaidi için özel bir çekim gerçekleştiren Burcu Esmersoy, gardırobunun sırlarını ALEM okurlarıyla paylaştı:

Kendi seçimlerimi yaparken abartıdan kaçınıyorum. Sadece 'çok moda' diye birbirleriyle uyum sağlamayan kombinler, beni de karşımdakinin gözünü de yoruyor. Bu nedenle sadelikten yana bir tarzım var. Buna uymayan tarzdakiler üstümde zaten eğri durur. Zarif ve sade şıklıktan yana seçimlerden oluşmuş bir tarzım var.

HAM İPEK ELBİSELER

Günlük giyim tarzım moduma göre, kafama göre çeşitlilik gösterir. Yüzlerce yüksek topuklu ayakkabıdan kalan yerlerde tek parça, genellikle ham ipek elbiseler; kibar, sade ve iddiasız bir tarz.

GÜÇLÜ VE TASASIZ

Elaidi koleksiyonlarındaki her kıyafetle özgür hareket edebiliyorum. Bir de mekan ve zaman sınırlanmasına takılmadan, zamansız ve tasasız her yere uyum gösteren tasarımlar mevcut bu koleksiyonda. Ben de güçlü ve tasasız giyimin keyfi içinde gerçekleştirdim koleksiyon çalışmamı. Yansıyan karelerde benden farklı bir kadın çıkmayacağını biliyordum çünkü...