BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.481,35
HABER /  MAGAZİN

Madonna'nın çocukları dertli

Madonna, bugünlerde çocuklarına karşı sergilediği duyarsız tavırlarla herkesin dilinde.

Abone ol
Madonna, bugünlerde çocuklarına karşı sergilediği duyarsız tavırlarla herkesin dilinde. Yakın dostları da dahil olmak üzere Madonna'nın hayatını takip eden herkes, ünlü şarkıcının çocuklarını ihmal ettiğinden ve onlara neredeyse hiç vakit ayırmaz hale geldiğinden dert yanıyor.

İngiliz The Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre Madonna'nın biyolojik çocukları Lourdes ve Rocco, son günlerde girdikleri her ortamda annelerinin yüzüne hasret kaldıklarını söylüyor. İki çocuk içinde bulundukları durumu, “Annemizle görüşebilmek için asistanından randevu alacağız” diyerek ti'ye alıyor.

TEK DERDİ KARİYERİ

Madonna'nın ilgisizliği büyük bir hevesle evlat edindiği David ve Mercy'yi de kötü etkiliyor. Ünlü şarkıcının artık onu tanıyamadıklarını belirten yakın çevresi, “Madonna artık 52 yaşında ve kariyerinde düşüş yaşamaktan çok korkuyor. Bunu önlemek için günde 3 saat spor yapıyor, kalan zamanında da işiyle ilgileniyor. Bu bencilliği çocuklarının psikolojilerinde derin yaralar açtı. Belki bize alınacak ama o gerçekten çok kötü bir anne” diyor.