BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatarasay (GS) -Juventus maçı yeniden hangi kanalda-saat kaçta?

İptal Edilen Galatasaray - Juventus maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen GS JUVE Maçı ne zaman oynanacak hangi kanalda saat kaçta?

Abone ol

Ertelenen Galatasaray - Juventus maçı ne zaman oynanacak saat kaçta hangi kanalda? BİLETLER NE OLACAK TARAFTARLAR NASIL STADA TEKRAR GİREBİLECEK? İşte bu soruların cevabı...

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray-Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Maçın Portekizli hakemi Pedro Proença "sporcu sağlığı" açısından bu kararı aldığını belirtti.


UEFA, karşılaşmanın bugün (çarşamba) saat 14.00'te başlayacağını ve kaldığı yerden devam (31. dakikadan) edeceğini açıkladı. Ancak daha sonra "hazırlıklar" gerekçesiyle maç saat 14.00'ten 15.00'e alındı.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün "Maçın yarın saat 14.00'te oynanmasına konusunda mutabakata varıldı. Güvenlik güçlerinin organizasyonunda bir sıkıntı olursa veya hava şartları kötüleşirse, UEFA saatte oynama yapabilecek" dedi. Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan ise "Maç bugün oynanmazsa UEFA'nın maçı başka bir yere alma ihtimali var" ifadesini kullandı.

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da "Maç saat 14.00'te başlasaydı devre arası 10 dakika olacaktı ama şimdi 15 dakika olacak. Maç kaldığı yerden başlayacak" dedi.
Erteleme maçıyla ilgili merak edilen bir değir soru ise karşılaşmayı hangi kanalın yayınlayacağı... Maç Star TV'den yayınlanacak.

KADROLAR AYNI MI OLACAK?
Galatasaray-Juventus maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.
UEFA karşılaşmanın yarın (çarşamba günü) saat 15.00'e ertelendiğini açıkladı.
Akıllara ise şu soru geldi: Takımlar, yarınki maça farklı kadroyla çıkabilecek mi?
HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz bu sorunun cevabını verdi.
Galatasaray ve Juventus, istedikleri takdirde yarınki erteleme maçına kadroda değişiklik yaparak çıkabilir.

BİLETLER NE OLACAK?
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Juventus arasında oynanan maçın yarıda kalıp ertelenmesinin ardından taraftarlara uyarı geldi.
Galatasaray yönetimi, taraftarları biletlerini atmamaları için uyardı. Biletlerini yırtan taraftarların ise yine biletlerini getirdiği takdirde maça girebilecekleri belirtildi.
Yarın sadece biletli taraftarların karşılaşmayı izleyebileceği ve yeni bilet satılmayacağı söylendi.