BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  GÜNCEL

Furkan Vakfı'ndan AK Parti'ye şok suçlama

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, toplantı yapmak üzere kiraladıkları düğün salonunun sahbinin tehdit edildiğini öne sürerek olaydan AK Parti'yi sorumlu tuttu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Spor salonlarının toplantı yapmak üzere kendilerine verilmesinin AK Parti tarafından engellendiği belirten Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'dan, olay yaratacak yeni bir iddia geldi.

Alparslan Kuytul, İstanbul'da toplantı yapmak üzere bir düğün salonu kiraladıklarını fakat mekan sahibinin tehdit edildiğini ileri sürdü:

"Bazı karanlık adamlar, geliyorlar ve düğün salonunun sahibini tehdit ediyorlar. 'Bu adamlara neden salonu verdin?' diyorlar. Adam da 'Ben ticaret yapıyorum, para kazanıyorum ben burayı niye açtım? Kim para verirse kiraya veririm' diyor. Konferans Pazar, ta Cumartesi gününe kadar iptal ettirmeye çalışıyorlar. Alçaklığın bu kadarı olabilir ancak."

AK PARTİ'YLE SAVAŞMAKTAN KAÇANIN ALLAH BELASINI VERSİN

Salonların AK Parti'ye yakın isimlere kiralandığını ancak kasıtlı olarak Furkan Vakfı'na kiralanmadığını ileri süren Alparslan Kuytul, "Eğer AK Parti bize savaş açtıysa savaştan kaçan da şerefsizdir. Eğer geri adam atarsak Allah belamızı versin" demişti.

AK PARTİ'Yİ İMA ETTİ

Spor tartışması bu kez düğün salonlarına dönüştü. Alparslan Kuytul, İstanbul'da toplantı yapmak için tuttukları salonun sahibinin tehdit edildiğini açıkladı. Olayla ilgili olarak AK Parti'yi ima eden Alparslan Kuytul, "Ben söylemiştim. Bu mesele spor salonlarının verilmemesiyle kalmaz. Bunlar daha sonrası düğün salonlarını da engellemeye çalışacaklar. Demiştim size" dedi.

Alparslan Kuytul, düğün salonu sahibine yapılan tehdidi şöyle anlattı:

ALÇAKLIĞIN BU KADARI OLABİLİR ANCAK

Bazı karanlık adamlar, geliyorlar ve düğün salonunun sahibini tehdit ediyorlar. 'Bu adamlara neden salonu verdin, neden kiraladın?' diyorlar. Adam da 'Ben ticaret yapıyorum, para kazanıyorum ben burayı niye açtım? Kim para verirse kiraya veririm' diyor. Konferans Pazar, ta Cumartesi gününe kadar iptal ettirmeye çalışıyorlar. Alçaklığın bu kadarı olabilir ancak. 

VİCDANLARI YOK, AHLAKLARI YOK

O kadar arkadaşımız sabahlara kadar çalıştılar afiş asmak için. Hiç vicdanları yok, ahlakları yok. Bir yerden talimat geliyor ve o görevliler de gidiyor düğün salonunun sahibini tehdit ediyor. Adam da Allah'tan erkek adam çıkmış. erkeçe davranmış, 'Ben kötü bir şey yapmıyorum, bu adamlara söz verdim, iptal de edemem' demiş. Sen misin bunu diyen, getir o zaman bütün defterlerini! Defter kontrölüne başlamışlar. Sen maliyeci misin? Defter kontrölü yapmak senin görevin mi? 

LANET OLSUN

Adamcağız bizim arkadaşları arayıp, 'Ya lanet olsun, bana gerekli bilgileri verin ben size bir fatura keseyim KDV'sini istemiyorum, onu da ben ödeyeceğim. Yeter ki bu lanet heriflerden kurtarın beni' demiş. Bunlar yoksa başıma iş açacaklar. Size düğün salonunu verdim diye bunlar bana her şeyi yaparlar. 

BU MESELE SPOR SALONLARIYLA KALMAZ DEMİŞTİM

Ben söylemiştim. Bu mesele spor salonlarının verilmemesiyle kalmaz. Bunlar daha sonrası düğün salonlarını da engellemeye çalışacaklar. Demiştim size. 

İŞTE ALPARSLAN KUYTUL'UN O AÇIKLAMASI...

NE OLMUŞTU?

Salonların AK Parti'ye yakın isimlere kiralandığını ancak kasıtlı olarak Furkan Vakfı'na kiralanmadığını ileri süren Kuytul, "Eğer AK Parti bize savaş açtıysa savaştan kaçan da şerefsizdir. Eğer geri adam atarsak Allah belamızı versin" dedi.

Kuytul şunları söylemişti:

"Bu salonlar sizin babanızın malı mı? Nihat Hatipoğlu, Ömer Döngeloğlu gelince salon var da bize mi yok?

Sizin kararınızı tanımıyorum. Biz sizi iyi bilmişiz. Meğer siz başkalarının emrine girmişsiniz. Artık sizin yüzünüzü gördük. Eğer AK Parti bize savaş açtıysa savaştan kaçan şerefsizdir.

Savaştan kaçan namerttir. Eğer geri adım atarsak Allah belamızı versin. Yaptığınızı bütün Türkiye’ye anlatacağız. Sizin yetkiniz varsa bizim de ağzımız, rabbimiz var. Yaptığınızı bütün Türkiye’ye anlatacağız."

ALPARSLAN KUYTUL AK PARTİ'YE BÖYLE YÜKLENMİŞTİ!