BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,63
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den Erdoğan'a faili meçhul yanıtı

Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cemaat'in faili meçhullere karıştığı iddiasına yanıt verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Fethullah Gülen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cemaat'in faili meçhullere karıştığı yönündeki açıklamasına ilk tepki geldi. Gülen, Erdoğan'ın kendini gülünç duruma düşürdüğünü ifade ederek, "Allah bizi de affetsin onları da affetsin" dedi.

Son zamanlarda art arda aşırı sert açıklamalar yapan Fethullah Gülen'in, Erdoğan'a çok sakin bir yanıt vermesi dikkat çekti.

ERDOĞAN GÜLÜNÇ, ALLAH AFFETSİN

Erdoğan'ın endazesiz iddialarda bulunup kendini gülünç durumu düşürdüğünü söyleyen Fethullah Gülen, şöyle konuştu:

“Şimdi elin oğlu kalkıp da ‘Fâili meçhuller arkasında da bunlar var! Falan filanlarla da bunlar anlaşıyor!’ demek suretiyle bir kısım ölçüye, mizana, intizama gelmeyen, endazesiz iddialarda bulunuyorlarsa, inanın topyekün insanlık karşısında kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar. Allah bizi de affetsin onları da affetsin.”

CUMHURBAŞKANI NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "17 Aralık sonrasında inlerine gireceğiz dedik. Aradan bir yıl geçti. İnlerine girdik ve giriyoruz. Eğitimden, hizmetten, himmetten bahseden yapının birtakım kirli cinayetlere, faili meçhul cinayetlere bulaştığını dahi bugünlerde görüyoruz. Daha fazlası da çıkıyor. Zincir bunu gösteriyor. Daha şaşırtıcı şeyler de duyacaksınız" demişti.

İŞTE FETHULLAH GÜLEN'İN O SÖZLERİ