BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,77
ALTIN 2.397,95
HABER /  GÜNCEL

14 Aralık operasyonunda tutuklama kararı çıktı mı?

14 Aralık operasyonunda ifadeler tamamlandı. Hakim kararını bugün saat 14.00'da açıklayacak.

Abone ol

Aralarında Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da bulunduğu 12 kişinin Adliye'deki sorgusu tamamlandı. Hakimin kararını bugün saat 14'te açıklanacağı belirtilirken avukatlar, kararı tutanağa geçirdi. 

Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 12 kişinin adliyedeki sorgusu bitti. Hakim ile görüşen avukatlar, kararın saat 14'te açıklanacağının kendilerine iletildiğini ve bunun tutanağa geçirildiği belirtti.

CEMAAT BU SAATE KİLİTLENDİ! DUMANLI VE KARACA KARARI (TIKLA OKU)

MESCİT TALEBİ

Bu arada adliyenin soğuk olması nedeniyle gözaltına alınanların mescit talebi kabul edildi. Sanıkların geceyi adliyede bulunan mescitte geçireceği belirtildi.

AVUKATLARA GÖRE TUTUKLANACAKLAR

Hidayet Karaca'nın Avukatı Fikret Duran ise "Hiç kimsenin tereddütü olmasın, bugün buradan tutuklama çıkacak. Müvekkilim Hidayet Karaca Tutuklanacak" dedi.

Avukat Duran mahkeme sorgusu devam ederken çarpıcı bir iddiada bulunarak, " Hiç kimsenin tereddütü olmasın, bugün buradan tutuklama çıkacak. Müvekkilim Hidayet Karaca Tutuklanacak " dedi.

Duran, “Bir kurgu yapılmış, hikaye yazılmış ve kumpas kurulmuş. Önce medya, istihbarat kaynaklarına dayandırılarak haberleştiriliyor, akabinde özel kurulmuş ekibin operasyonları geliyor" diye konuştu. Kalabalığın adliye önündeki bekleyişi sürüyor.