BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.460,38
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de iki futbolcu affedildi

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan iki futbolcu Aatıf ve Dirar, Ersun Yanal’ın yönetimden talebi doğrultusunda affedildi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın affedildiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Bir süre önce kadro dışı bırakılan Futbol A Takımı oyuncularımızdan Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın durumu, teknik kadromuzdan gelen talep üzerine, Yönetim Kurulumuz tarafından tekrar değerlendirilmiştir. Her iki oyuncumuz da 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında; Futbol A Takımımızın 2 Ocak'ta Samandıra'da başlayacak, 3 Ocak'tan itibaren de Antalya'da devam edecek devre arası kampına dahil edilmiştir."

3 Ocak'ta başlayacak olan Antalya kampında Aatıf ve Dirar'ın da olmasını isteyen Ersun Yanal, bu iki futbolcunun hem tecrübesinden hem oyun bilgisinden ve yeteneklerinden faydalanmak istiyor.

RİZE MAÇINDAN SONRA KADRO DIŞI KALMIŞLARDI
Hatırlanacağı gibi Süper Lig'in ilk yarısında oynanan ve 3-0 kaybedilen Çaykur Rizespor maçından sonra Volkan Demirel, Aatıf ve Dirar kadro dışı kalmıştı. Ozan Tufan ise sezon başında kadro dışı kalmıştı.