BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe yalanladı ama

Fenerbahçe yönetimi transer haberlerini yalanladı ama futbolcunun menajeri çok farklı konuştu.

Abone ol

İtalyan Napoli'yle de adı anılan ve transfer döneminin gözde isimlerinden Gökhan İnler, menajerinin Fenerbahçe'yle görüştüğünü söyledi.

Udinese resmi internet sitesinde taraftarların sorularını cevaplandıran Gökhan, Fenerbahçe'nin 21 milyon Euro'luk transfer teklifi yaptığı yönündeki soruyu, ""Fenerbahçe Kulübü menajerimle irtibata geçti ve transfer konusunu sordu. Menajerim konuyla ilgili görüşmeler yapıyor" şeklinde cevaplandırdı.

Bu arada NTVSPOR'un internet sitesinde ise Gökhan İnler'in kendi internet sitesinde bu yönde açıklamalar yaptığı yazıldı. Gökhan'ın ayrıca Türkiye'de forma giymek isteyip istemediği konusuna ise 'Türkiye benim vatanım'' diyerek transferine sıcak baktığını yorumu yapıldı.

Gökhan İnler daha önce 2004-2005 sezonu hazırlık kampında Fenerbahçe ile antrenmanlara çıkmış fakat dönemin teknik direktörü Christoph Daum tarafından beğenilmemişti.

İŞTE F.BAHÇE'NİN GÖKHAN İNLER AÇIKLAMASI

Sarı-laciverli kulüp, Udinese'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler ile ilgilenmediklerini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Bugün bazı gazetelerde, internet sitelerinde, radyolarda ve televizyonlarda ısrarla Kulübümüzün Udinese'de forma giyen Gökhan İnler ile ilgilendiği haberi yayınlanmaktadır. Adı geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız veya düşüncemiz bulunmamaktadır. Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."