BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
HABER /  MEDYA

Fatih Portakal mı Ahmet Hakan mı ana haberde kim izleniyor?

Kanallar yeni yayın politikasına geçerek artık ana haberleri güçlü isimlerin sunmasına karar verdi. Fox Tv'de yayınlanan Fatih Portakal'ın ise rakibi Kanal D'den Ahmet Hakan oldu. Reytinglere çok geriden başlayan Ahmet Hakan ne yaptı en çok kim izleniyor?

Abone ol

Fox Tv'de ana haber sunan Fatih Portakal mı yoksa kanal D'de yayınlanan Ahmet Hakan mı çok izleniyor sorusu merak ediliyor. Reytinglere düşük başlayan fakat iyi bir çıkış yakalayan Ahmet Hakan Fatih Portakal'ı geçebildi mi? Gelin reyting sonuçlarına bakalım.

CNN Türk'te Tarafsız Bölge programını sunan Ahmet Hakan artık Kanal D'de ana haber sunmaya başladı. Hafta içi her gün ekranda olan Ahmet Hakan Fatih Portakal ile rakip oldu. Güçlü bir rakibi olan Ahmet Hakan reytinglere kötü başlasa da şu sıralarda iyi bir izlenme sayısına ulaştı.

Kasım ayının ilk günlerinden itibaren reyting sonuçlarına baktığımız zaman Ahmet Hakan, Fatih Portakal'ı yakın takibe aldığını görüyoruz. Kasım ayı ilk bir hafta reyting sonuçlarına göre Ahmet Hakan, Fatih Portakal'ı geçemedi fakat "Ben de izleniyorum" mesajını verdi.

FATİH PORTAKAL DİZİLERİ GEÇİYOR

Fatih Portakal'ın reytinglerine baktığımız zaman prime time saatinde yayınlanan birçok diziyi geçtiğini görüyoruz. Gelin hep birlikte 7 Kasım reyting sıralamasına bakalım.