BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  GÜNCEL

Fehmi Koru'dan FETÖ tuzağı ifşaları! Hem de ne tuzaklar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ'nün akıllı olanlarının kaçtığını 'aklı yetmeyenlerin' ise burada tuzağa düştüğünü söylemişti. Fehmi Koru da FETÖ'nün o tuzaklarını yazdı. Dediklerine bir bakın çok haklı görünüyor!

Abone ol

FETÖ'nün akıllı olanları Türkiye'yi terketti, aklı yetmeyenler burada tuzağa düştü. Bu sözleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün grup toplantısında dile getirdi.

Fehmi Koru da bugünkü köşe yazısında o tuzakları yazdı. FETÖ kendi yandaşlarını da yakmış, elleriyle onlara tuzak kurmuş. İlk tuzağı da Bank Asya üzerinden tezgahlamış.Fehmi Koru o tuzağı şöyle anlatıyor;

"BankAsya konusunda haklı Cumhurbaşkanı Erdoğan; gerçekten de uyarılara kulak tıkayarak “Bankamızı kurtaralım” kampanyasına katılan, bu uğurda evini, arabasını satıp elinde avucunda ne varsa bankaya yatıranlar oldu. (...) Bankaların bütün muameleleri en hassas biçimde kayıtlara geçer. O günlerde kimlerin BankAsya’ya para yatırdığı bugün o sayede kolayca bilinebiliyor. FETÖ kendi mensuplarını para yatırma kampanyasına sevk ederek bugünlere zemin hazırlamış olamaz mı? Yani “Sevenlerine tuzak kurmuş” olamaz mı?

BYLOCK'I ÇOCUKLARA BİLE YÜKLETTİLER
Fehmi Koru'nun dikkat çektiği bir diğer FETÖ tuzağı da Bylock uygulaması. Örgüt çocuklara varana kadar tüm mensuplarına bu programı yükletmiş. Dahası da var. Fehmi Koru şöyle anlatıyor;

ERDOĞAN DÜN NE DEDİ?
*“FETÖ’nün bankalarına para yatırmayın, okullarında çocuk okutmayın diye boşuna haykırmadık. O zaman bankalarından paraları çekmeyenler şimdi yanımıza gelip ‘bunları bilerek yapmadık’ (diyorlar). Bilerek yaptınız. Arabanızı, dairenizi satıp oraya yatırdınız. Şimdi, ‘taksiratımız yok’ diye ağlıyorsunuz. Kusura bakmayın atı alan Üsküdar’ı geçti. Akıllı olanlar Türkiye’yi terk etti gitti, aklı yetmeyenler burada tuzağa düştü.”

"ByLock bir özel haberleşme programı. ‘WhatsApp’ neyse ‘ByLock’ da o. İkisinin birbirinden tek farkı, ‘ByLock’ı aynı eğilimden insanların kullanmış olması. Evlerinde kalan çocukların cep telefonlarına bile indirtmişler programı. Tuhaf gelmiyor mu bu size?

NAMAZ VAKTİ İLE TUZAK
Son günlerdeki uzman açıklamalarından öğrendiğimiz yeni bir gerçek daha var: Programı yazanlar.. aynı dönemde yazdıkları müzik veya namaz vakitleri gibi başka alandan programlar aracılığıyla da.. insanları indirmedikleri ve hiç bir zaman kullanmadıkları ‘ByLock’ programıyla irtibatlama kurnazlığına sapmışlar… Bu sebeple elde yüz binlerce isimli ‘ByLock kullananlar listesi’, cezaevlerinde de bazısı üstelik kullanmadıkları halde ‘ByLock’ yüzünden hapse düşmüş insanlar var…

KAÇANLAR KALANLARA TUZAK KURDU
Neden acaba?
Aynı soruyu şöyle sorayım: Kullanıcıları yapılanmanın lider kademesiyle sınırlı kalsa anlaşılabilecek haberleşme programının çoluk-çocuğa kadar yaygınlaştırılması, buna hiç kullanmamışların bile eklenmesinin arzu edilmesi de bir ‘tuzak’ olamaz mı?

Ülkeyi terk eden ve şimdilerde “Türkiye’de yüzbinler hapislerde” karşı-propaganda faaliyeti yürüten –Cumhurbaşkanı deyimiyle ‘akıllı olanlar’— tarafından.. ‘aklı onların hinliklerine ermeyen’ geniş kitlelere mağduriyet yaşatmak için kurulmuş bir tuzak? Üzerinde düşünülmesini isterim.