BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33
HABER /  GÜNCEL

Facebook'ta seri katil merakı!

Seri katilin robot resmine benzeyen kişiye Facebook'ta iki günde 300 kişi arkadaşlık teklif etti! İşte seri katil merakımız.

Abone ol

İzmir'deki 3 kişiyi öldüren seri katilin robot resminin polis tarafından dağıtılması sonrasında birçok kişi, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bu resmi paylaşarak katile lanet yağdırdı. Ancak bir kullanıcı, Ayhan Y.'nin ismini ve adresini vererek, ''Profil resmi çok benziyor. İşte katil bu'' yorumunu yaptı.

Ve işte ne olduysa bundan sonra oldu. Katilin robot resmine benzeyen Ayhan Y.'ye internet üzerinden 300 arkadaşlık teklifi geldi.

İzmir'de yaşan yüz şekli, kaşı ve saçları ile çizilen robot resme benzeyen Ayhan Y. onlarca arkadaşı tarafından ''seri katil'' suçlaması ile karşı karşıya bırakıldı.

Özel sektörde çalışan ve bekar olan Ayhan Y. en yakın arkadaşları bile sosyal paylaşım sitesi facebook'tan "Eğer sensen hemen teslim ol" diye yarı şaka yarı ciddi mesajlar attı.

Arkadaşlarının mesajlarına cevap veren Ayhan Y., katilin kendisi olmadığını anlatmaya çalıştı ama bir türlü kimseyi inandıramadı. Son olarak, "Amma çok seri katil meraklısı varmış ya. Nasıl bir millet olmuşuz. Robot resmi benziyor diye ekleyen ekleyene, Acaba seri katil mi sapkın, yoksa bu benzerliği seven insanlar mı sapkın. Siz adamı katil edersiniz" diye mesaj yazıp, siteden çıktı.

Yağsatan'a iki gün içinde 300'e yakın kişi siteden arkadaş olmak için istek gönderdi.