BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85.bölüm fragmanı neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85.yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. 19 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek EDHO yeni 85.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz 85.bolum fragmani ve yeni bölüm özeti internethaber'de.

Abone ol

ATV'de salı günleri ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Meryem'in hırsına şahit olduğumuz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 85.yeni bölümde neler olacak.

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da nefesler tutuldu.  Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir.  Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır... Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 85.BÖLÜM FRAGMANI