BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Eski Fenerliden Quaresma için çılgın teklif!

Bir zamanlar Fenerbahçe’yi de çalıştıran Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Şanghay SIPG kulübü, Quaresma için Beşiktaş’a 8 milyon Euro’luk bir teklif getirdi.

Abone ol

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu performansla ön plana çıkan ve asist sayısı olarak kariyerinin en iyi başlangıcını yapan Ricardo Quaresma’nın devre arasında ayrılması gündemde.

35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon 17 maça çıktı, 3 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Bu performansıyla dikkatleri çeken Quaresma için Çin’den 2 kulüp teklif getirdi.

8 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
Çin Süper Ligi’nde Guangzhou Evergrande’nin 7 yıllık serisine son vererek, tarihinde ilk şampiyonluğuna ulaşan Şanghay SIPG takımı, Portekizli yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Bir zamanlar Fenerbahçe’yi de çalıştıran Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Şanghay SIPG kulübü, Quaresma için Beşiktaş’a 8 milyon Euro’luk bir teklif getirdi.

SATIŞ KARARI ALINDI
Menajer aracılığıyla gelen teklifi değerlendiren Beşiktaş yönetimi, oyuncunun da olumlu fikrini almasının ardından satış kararı aldı. Çin ekibi, Quaresma’ya ise yıllık 6 milyon Euro ücret teklif etti. 

DİĞER TALİP HEBEİ CHİNA FORTUNE
Ricardo Quaresma’nın bir diğer talibi ise yine Uzak Doğu’dan. Çin ekiplerinden Hebei China Fortune da Portekizli yıldızı transfer etmek istiyor. Bir dönem Ersan Adem Gülüm’ün de formasını giydiği Çin ekibi, bu konuda nabız yokladı. Quaresma’nın ocak ayında son kararı vereceği ve ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.