BIST 10.324
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,80
HABER /  GÜNCEL

Eski eşini kaynar su ile haşlayıp satırla doğradı!

Adana'da bir kadın, birlikte yaşadığı eski eşini önce üzerine kaynar su dökerek ardından da satırla yaraladı. Adam tedaviye alınırken, şüpheli eş kayıplara karıştı...

Abone ol

ADANA'da boşandıktan sonra birlikte yaşamayı sürdürdüğü eski karısı tarafından üzerine kaynar su dökülerek satırla yaralandığı iddia edilen kişi hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, Ayhan Akdemir, 8 yıl önce boşandığı ancak birlikte yaşamayı sürdürdüğü E.S'nin uyurken üzerine kaynar su döktüğü ve satırla kendisini yaraladığı iddiasıyla polisten yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Akdemir, 112 Acil Servis ekiplerince Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Polis, olaydan sonra kaçan şüpheli E.S'nin yakalanması için çalışma başlattı.

KOMŞULARI: ADAMIN KAFASININ ARKA BÖLÜMÜ KESİKTİ

Başından yaralandığı ve vücudunun bir kısmında yanık olduğu belirlenen Akdemir'in tedavisi sürüyor.

Komşuları gördüklerini şöyle anlattı: Adamın her yeri kanlar içindeydi. Kafasının arka tarafının bir bölümü kesikti. Ambulans geldi ve götürdüler..."

Kızgın yağ ile haşlayıp, satırla doğradı! Görenler ağladıKızgın yağ ile haşlayıp, satırla doğradı! Görenler ağladıKızgın yağ ile haşlayıp, satırla doğradı! Görenler ağladıKızgın yağ ile haşlayıp, satırla doğradı! Görenler ağladıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN