BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Eşi vefat eden Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'da!

İşte Benim Stilim All Star'da sürpriz gelişme! Kısa süre önce eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat da yarışmada boy gösterdi.

Abone ol

Kısa süre önce Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen yapımcı eşi Emir Şaşmaz'ı kaybeden Nazlı Hamarat bugün itibariyle İşte Benim Stilim All Star yarışmasında boy gösterdi.

İşte Benim Stilim All Star'ın zengin yarışmacısı olarak akıllarda yer eden Nazlı Hamarat, yarıştığı sezon boyunca sansasyonları ve kavgalarıyla akıllarda yer etti. Kendisini zengin ve çok asil bir ailenin kızı olarak tanıtan Nazlı Hamarat'ın son zamanlarda gündemde yer tutma nedeni ise boğazı kesilerek öldürülen eşi Emir Şaşmaz.
ekran-resmi-2015-09-07-18.02.51.png

Eşinin 40'ı çıkmayan Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'a neden katıldı?

Bu feci olayın üzerinden fazla geçmeden İşte Benim Stilim All Star'a katılan Nazlı Hamarat, kocasının ölümü ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. 'Eşimin öldüğüne dahi uzun süre inanamadım.' diyen Nazlı Hamarat, vefat eden eşinin 40'ı çıkmadan yarışmaya katılmasını şu sözlerle anlattı:


nazli.20150907165551.jpg 

İşte benim Stilim All Star yarışmacısı Nazlı Hamarat; 'Eşim burada olmamı çok isterdi. İlk katıldığımda da beni stüdyodaki koltuklarda oturup desteklemişti. Daha dün gibi. Unutamıyorum. Eşim benim bu programda kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyordu. Yine katılmamı kendisi de isterdi. Çok iyi biliyorum. Bunu bir vasiyet gibi görüyorum. Bu kez eşim için buradayım. Eşim için birinci olmak istiyorum.' dedi.

'Benim ailem yok...'

İşte Benim Stilim hakkında da yorum yapan Nazlı Hamarat; 'Benim ailem yok. Babam yok, annem yok. Eşim yok. Eşim hem annem hem babam hem arkadaşım olmuştu. Bu yarışmadan arkadaş edinilemeyeceğini söylüyorlar fakat benim eşim öldüğünde ilk arayan kişi Nur Hanım oldu. Buradaki arkadaşlarım oldu. Desteklerini esirgemediler benden. Çekimler olmasaydı eşimin cenaze törenine dahi geleceklerdi.' diyerek zor günlerinde yanında olan arkadaşlarına teşekkür etti.