BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal Fenerbahçe'de işte kulüpten gelen bomba açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden taraftarın beklediği son dakika haber geldi, teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşma yapıldığı resmen ilan edildi.

Abone ol

Daha önce Ersun Yanal ile bir araya gelen Başkan Ali Koç, tecrübeli hocayla el sıkışmıştı. Dün Cocu'nun sözleşmesini fesheden Fenerbahçe, resmi Twitter hesabından Ersun Yanal ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe taraftarının beklediği haberi sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden şu satırlarla ilan edildi:

"Kulübümüz, Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için 2013-2014 sezonunda da takımımızı çalıştıran ve Fenerbahçemizi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlamıştır.

Dün gece resmi imzaların atılması ile Fenerbahçe ailemize katılan Ersun Yanal’a yuvana hoş geldin diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz."


Ersun Yanal'ın eşi İrem Ağan kimdir genç karısı İren Ağan bakın kimin kızıErsun Yanal'ın eşi İrem Ağan kimdir genç karısı İren Ağan bakın kimin kızıErsun Yanal'ın eşi İrem Ağan kimdir genç karısı İren Ağan bakın kimin kızıErsun Yanal'ın eşi İrem Ağan kimdir genç karısı İren Ağan bakın kimin kızıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN