BIST 9.932
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.448,28
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın o sözlerine AK Partililer neden bu kadar çok sevindi?

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i çileden çıkaracak yazılarına bir yenisini daha ekledi. Gökçek'e, "Galiba senin sevgi miadın doldu... Antipatik yanından yemeye başladın..." diye seslendi.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, "istifası istendi" iddiaları gündemden düşmeyen Melih Gökçek'e zor sorular sordu...

Melih Gökçek'in zorda olduğunu ve "durumu kurtarmak için" Erdoğan'a “Sen ümmetin reisisin...” gibi güya hoşluk mesajları gönderdiğini savunan Ertuğrul Özkök, Gökçek'i "Zorda kalınca 'milleti' unutup 'ümmete' sarılmakla" suçladı. 

KELEŞ BAŞKANI KURTARDI MI Kİ DE SENİ KURSARSIN

"Yanlış yoldasın arkadaşım..." diyen Özkök, kentin merkezine Rabia heykeli diktirmesine rağmen istifası istenen ve istifa eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i hatırlatıp Gökçek'e, "Ümmetçilik Keleş başkanı kurtardı mı ki seni kurtarsın?" diye sordu.

O SÖZLERE AK PARTİLİLER NİYE BU KADAR SEVİNDİ?

Gökçek'e "Niye senin hakkında bu kadar çok söylenti var?" diye seslenen Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şimdilik böyle birşey yok ama olmayacağı anlamına gelmez" sözlerini hatırlatıp şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanı’nın senin hakkındaki sözlerine AKP’lilerin bile niye bu kadar sevindiğini bir düşün..."

Özkök yazısını da şöyle bitirdi: "Galiba senin sevgi miadın doldu... Antipatik yanından yemeye başladın..."
Ertuğrul Özkök'ün yazısının tamamını okumak için ...