BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.502,86
HABER /  MEDYA

Bahtiyar Ölmez ne zaman başlayacak oyuncu kadrosu ve fragmanı

ATV'nin fragmanı yayınlandığı andan itibaren merakla beklenen dizisi Bahtiyar Ölmez ne zaman başlayacak dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Bahtiyar Ölmez birinci öblüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Uzun süredir ekranlara ara veren Yetkin Dikinciler Bahtiyar Ölmez dizisiyle geri dönüyor. Bahtiyar Ölmez dizisinin konusu ne Bahtiyar Ölmez birinci bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde.

İstanbul'un eski bir mahallesinde geçecek olan Bahtiyar Olmaz birinci bölümüyle dizilere yeni bir soluk getirecek. Bahtiyar Ölmez birinci bölüm fragmanı henüz yayınlanmasa da dizinin oyuncuları ve konusu belli oldu. Gelin hep beraber Bahtiyar Ölmez'i detaylı inceleyelim.

BAHTİYAR ÖLMEZ OYUNCULARI

Yapımcılığını Nehir Yapım’ın yapacağı ve yönetmen koltuğunda Cem Tabak’ın oturacağı dizinin başrolünde usta oyuncu Yetkin Dikinciler yer alacak.  ‘Kertenkele’ adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Serkan Kuru ise dizide ‘Sarı Avni’ adlı karakteri canlandıracak. 

SURVİVOR SEMİH DE DİZİDE

Çekimleri bayramdan sonra başlayacak aksiyon-komedi türündeki diziye aynı zamanda usta oyuncu Güven Hokna, Hande Subaşı ve Ütopya ve Survivor programlarıyla tanınan Semih Öztürk de dahil oldu.

BAHTİYAR ÖLMEZ'İN KONUSU

Dizi, İstanbul’un eski mahallelerinin birinde yaşayan çalıştığı hiçbir işte tutunamayan sempatik ve hayalperest olan Bahtiyar Ölmez’in hayat hikayesine odaklanıyor. Yeraltı dünyasının ağır abilerinden Rıfat Çakar’ın tıpatıp Bahtiyar’a benzemesi tüm dengeleri bir anda değiştirecektir.