BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  DÜNYA

Erdoğan’dan Diyarbakırspor’a destek sözü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Diyarbakırspor’a destek sözü verdi. <br/>Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini havaalanında karşılama...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Diyarbakırspor’a destek sözü verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini havaalanında karşılamaya gelen kulüp yöneticileri ve taraftar temsilcileriyle görüştü. Başkan Vekili Mehmethan Akan ve Asbaşkan Şeyhmus Şenyiğit ile Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, tribün liderleri Orhan Tuma ve Fırat Güneş, havaalanında Başbakan Erdoğan ile görüşerek Yeni Diyarbakırspor ve Diyarbakırspor’un tek çatı altına girerek Diyarbakırspor A.Ş’yi oluşturma süreci hakkında bilgi verdi. Erdoğan’a Diyarbakırspor kaşkolu ve forması hediye edildi.
Diyarbakırspor’un borçsuz hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbakan Erdoğan, maddi kaynak ve tesisleşme konusunda söz verdi. Başkan Vekili Akan ve taraftar temsilcileri, bu bölge için en büyük projenin barış süreci olduğunu dile getirerek, özellikle tesisleşme konusunda atılımlar yapılması halinde Diyarbakırspor’un kısa sürede hak ettiği yere geleceğine dikkat çekerek bu konuda destek talep etti.
(İHA)