BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  MEDYA

En son bu türküyü söyledi!

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden sanatçı, görüntülerde Neşet Ertaş'ın seslendirdiği bir türküyü söylüyor.

Abone ol

Taksim'de kostüm hazırlayan bir işyerinde görüntülenen usta sanatçı Tuncel Kurtiz, Neşet Ertaş'ı ölüm yıldönümünde onun söylediği bir türküyle andı. Kurtiz, Ertaş'ın "Bahçe duvarından aştım" türküsünü söylerken onu izleyenler de bu görüntüleri kaydetti. Tuncel Kurtiz, bu görüntülerin çekildiği gecenin sabahında hayatını kaybetti.


'ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN'

Kurtiz'in son görüntülerini Almanya'da bir üniversitede diş hekimliği bölümünde okuyan Anıl Karakoç çekti. Bir süre Kurtiz'le sohbet ettiğini anlatan Karakoç, "Dün gece Tuncel Kurtiz'i mağazada görünce çok şaşırdım. Hiç yanından ayrılmadım. Uzun süre sohbet ettik. Neşet Ertaş'ın ölüm yıldönümüydü. O'nu andık. Bu sabah haberi duyduğumuzda şok geçirdik. O'nu ölmeden gördüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum. Son görüntülerini de ben çektim. Neşet Ertaş'tan bir şarkı söyledi. Allah ailesine sabır versin" dedi.

Arkadaşı Karakoç ile birlikte ünlü sanatçıyı ölmeden önce gören Emre Konyar ise, "Tuncel Kurtiz şarkı söyledi. Ben de o görüntüleri çektim. Sabah vefat ettiğini duyduğumda çok şaşırdım ve üzüldüm. Sesinden dolayı ona hayrandım" diye konuştu.