BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Egemen Bağış o formayı ne yaptı?

AB Bakanı Egemen Bağış sosyal medyada çok konuşulan milli forma ile ilgili konuştu. Bağış maç sonrası ne yaptığını da anlattı.

Abone ol

Egemen Bağış, TGRT Haber'de usta gazeteci Hadi Özışık'ın konuğu oldu. Basın Odası programında Radikal gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ve Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik'in sorularını cevaplayan Bağış, milli maçta protokol trübününde oturken giydiği formayla ilgili soruya çarpıcı bir yanıt verdi. 

Bağış sosyal medyada çok konuşulan milli formayı maç sonrası ne yaptığını da anlattı. İşte programın en renkli anlarından biri:

Deniz Zeyrek: Twitter'da da yayınlandı.  Kadıköy'de milli maçta… Lacilerin arasında bir bakan milli forma ile… hatta Twitter'da çok takıldılar size.

Egemen Bağış: Takılsınlar. Ben bu ülkenin gençlerinin yüzüne bir tebessüm koyabiliyorsam ne mutlu bana. Sonuçta siyaset toplum adına yapılan bir şey. Ben biraz da o gelenekleri kırmaktan yanayım. Bu ülkenin milli takımını…

Deniz Zeyrek: Rahatsız olmadınız yani o eleştirilerden?

Egemen Bağış: Ben kendi tercihimle, milli takım formasını giyerek…  Kendi tercihimle, ceketimi, çıkardım, gömleğimin, kravatımın üstüne milli takım formasını giydim de gittim maça.

Deniz Zeyrek: Benim kişisel olarak çok hoşuma gitti.

Egemen Bağış: Hatta, şöyle bir tatlı anı yaşadık. Maçtan çıkarken, Sakarya'dan maçı izlemeye gelen bir kardeşimiz de dedi ki Sayın Bakanım o formayı bana hediye eder misiniz? Pek de… Hani anısı var filan derken, baktım çok istekli dayanamadım, çıkardım verdim. Fatih hoca bunu duymuş. Sağolsun, kendi imzası ile bana yeni bir milli takım forması gönderdi. Bir sonraki milli maça da o formayı giyerek gideceğim inşallah.