BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67

Ege-Akdeniz, Pamfilya, Likya Turu

Ege-Akdeniz Turlarında denize girmeye, antik kentlerde fotoğraf çekmeye ve daha birçok güzelliğe bu turlara katılarak sizde ortak olabilirsiniz.

Merhabalar,

Yaz tatili boyunca en çok ilgi gören kültür turu programlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Ege-Akdeniz sahillerini köşe bucak gezen, antik kentler, birbirinden özel plajlar, Akdeniz geceleri, eğlence ve Ege-Akdeniz mutfağının lezzetleriyle bir zeytin dalı, beyaz bir güvercin, yıldızların denize dokunduğu bir gece ve sabahın ilk ışıklarında pırıl pırıl parlayan bir doğa da uçsuz bucaksız kesif.

      

Özgürlük  ve dostluğun tadında Ege-Akdeniz Turu, İonia Turu, Karya Turu, Likya Turu, Pamfilya Turu diye Ege-Akdeniz Bölgesinin eski dönemlerdeki antik yerleşim bölgelerinin isimleriyle anılan bu keyifli turlar Antalya, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kuşadası ve bu haritadaki ilginç gezi duraklarında tatilciyle buluşuyor.  

      

Ege-Akdeniz Turlarında denize girmeye, antik kentlerde fotoğraf çekmeye ve daha birçok güzelliğe bu turlara katılarak sizde ortak olabilirsiniz. İşte O turlar;

      

Likya - Karya Turu

8 gece 9 gün 6 gece otel konaklamalı program, tekne turlarını sevenler için ideal bir seyahat alternatifi. Bursa, Balıkesir, İzmir güzergâhında seyreden yolculuk, Marmaris’in en ucu olan Eski ve Yeni Datça gezileriyle devam ediyor. Can Yücel’in evine yapılan ziyaretle anlamlanan ve yüzmek için verilen bir molayla ferahlanan program daha sonra Akyaka, Gökova, Marmaris, Dalyan, Ölüdeniz, Fethiye, Kelebekler Vadisi, Kayaköy, Saklıkent, Yakapark ziyaretleriyle sürüyor.

       

Program 6 tekne gezisinin yanı sıra, su sporları, yürüyüş gibi etkinlikler de içeriyor. Dünyanın en zengin arkeolojik bölgelerinden birinde yapacağınız antik şehir keşifleri ise cabası...

      

Ege Akdeniz Turu

Ege ve Akdeniz’in en güzel plajlarında yüzmek, maviye ve yeşile doymak mı istiyorsunuz? O zaman tercih etmeniz gereken tur belli. 6 farklı tekne turu, yüzme molaları, bir göl iki şelale gezisi, Köprülü Kanyon’da rafting yapma imkanı... Bütün bunların bir arada bulunduğu turun güzergahı ise Ege-Akdeniz.

      

9 gece 10 gün süren 7 gece otel konaklaması olan tur programının durakları arasında Selçuk, Kuşadası, Şirince, Efes, Didim, Bodrum, Gökova, Marmaris, Dalyan, Ölüdeniz, Fethiye, Saklıkent ve Antalya bulunuyor.

Antik kentleri, şelaleleri, doğal ve tarihi güzellikleri yaşatan ve tanıtan tur programı özellikle yaz ayları için kaçırılmayacak bir fırsat gibi görünüyor.

     

Pamfilya Turu

Kültür, tarih ve doğal güzellikler ile iç içe 8 gün geçirmek isteyenlerin başlıca tercihleri arasında yer alan programlardan biri de Pamfilya turu. 7 gece 8 gün süren programda 5 gece Antalya’da otel konaklaması yapılıyor.

     

Kütahya – Afyon güzergahından Antalya’ya ulaşan otobüsten sonra doğruca denize açılıyor program. Üçağız Köyü’nden Kekova Tekne Turu ile denize kavuşuyorsunuz hemen. 8 gün boyunca çeşitli koylarda yapılan tekne turları, antik kentleri, tarihi ve doğal güzellikleri ve bölgenin diğer plajlarını gezerek zamanın nasıl geçtiğini unutuyorsunuz.

 

Tabi gece hayatının tadına bakmayı da ihmal etmiyorsunuz.

      

Bavulunuzun olmazsa olmazları:

Mevsime uygun ve rahat kıyafetler (Organik pamuklu terletmeyen tişörtler ve gömlekler )

 Yağmurluk (kolay katlanıp, yer kaplamayan)

 Zemine uygun, gün boyu ayakları rahatsız etmeyecek ayakkabılar ( Outdoor ayakkabıları )

 Anti-Bakteriyel, terletmeyen çoraplar

Terlik ya da sandelet

Şapka ( Climal özellikli )

 Fotoğraf makinesi, Kamera, şarj aleti yedek hafıza kartı ve pil ( çoğu yerde  bulunması zor olabilir )

                

 Mp3 çalar

 Ufak bir not defteri ve kalem

 Polarize güneş gözlüğü

Güneşten korunmak için güneş kremleri (6 faktör ve üstü) bronzlaşmak için de bronzlaştırıcı kaliteli kremler

Sivrisinek ve haşerelerden korunmak için sprey ve kremler

Mağara, şelale , kanyon yürüyüşleri için kauçuk kaygan ve sert zemine uygun hafif ayakkabılar

Mayo ve şort mümkünse yedekleriyle

Antik kent ve ören yerlerini gezerken kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bölgenin simgelerini taşıyan baskılı tişörtler ( kendinizi oraya ait hissedebilirsiniz )

Havlu (hafif, yer kaplamayan)

Gerektiği an kullanabileceğiniz ilaçlarınız


Yeni bir tatil yazısında buluşmak üzere tatil tadında kalın.